Download toegangskaart

Wat is Promotiedagen LIVE?

Verbindingen maken… daar draait het om bij de Promotiedagen. Het is het platform waar het bedrijfsleven uit Groningen elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zaken doet. Je bezoekt de stands, maakt gerichte afspraken, maakt kennis met nieuwe producten en diensten, raakt aan de praat na een toevallige ontmoeting, doet nieuwe ideeën op en laat je inspireren door een overvol programma van presentaties, workshops, talkshows en interviews. 

Promotiedagen LIVE biedt dezelfde mogelijkheden, maar dan online! PromotiedagenLIVE is de virtuele beurs van ondernemend Noord-Nederland. Het heeft alle features die je van een Promotiedagen mag verwachten, met virtuele stands, live-sessies met interessante presentaties en interviews, rondetafelgesprekken, 1 op 1 chat- en videomogelijkheden, gerichte netwerkcarrousels, afspraakmodules en nog veel meer. Het belooft een unieke en onvergetelijke editie van de Promotiedagen te worden, die je zeker niet mag missen.

Bekijk de deelnamepakketen

De Promotiedagen online, hoe werkt dat eigenlijk?

Promotiedagen LIVE vindt plaats op dinsdag 10 november en krijgt een middagvullend programma. Van tevoren maak je een profiel aan. Nadat je bent ingecheckt op PromotiedagenLIVE kun je in de lobby verschillende keuzes maken. Je kunt een bezoek brengen aan de beursvloer om te netwerken, of één van de vele live-sessie volgen uit het programma.

De Promotiedagen online, hoe werkt dat eigenlijk?

Digitale beursvloer

De digitale beursvloer biedt ontmoetingen zoals je die van de Promotiedagen gewend bent. Ontmoet elkaar in de lobby. Bezoek de digitale stands bezoek, bekijk pitches en presentaties en leg direct contact met bedrijven in 1-op-1 sessies. En natuurlijk is er ruimte voor de toevallige ontmoeting. In de netwerkcarroussel, heb je via speedsessies de tijd om kennis te maken met de deelnemers en bezoekers van PromotiedagenLIVE.

Digitale beursvloer

Live-sessies

Promotiedagen LIVE barst van de inspirerende, actuele en interessante bijeenkomsten. Bezoek de verschillende digitale podia en doe interactief mee aan uitgebreide programma van seminars, presentaties, interviews en talkshows. Maak kennis met spraakmakende noordelijke ondernemers, doe nieuwe inzichten op, en krijg tips en tricks om jouw ambities te verwezenlijken. Wil je napraten over een bepaald onderwerp, schuif dan aan bij één van de rondetafelsessies.
Live-sessies

Deelnemen?

Deelnemen aan Promotiedagen LIVE biedt je enorm veel (nieuwe) mogelijkheden. Je beschikt over een virtuele stand met eigen chatbox, de mogelijkheid voor het uploaden van een video of het plaatsen van een livestream, de koppeling met standpersoneel, video-call optie en leadgeneratie button. Daarnaast beschik je over een efficiënte afspraakmodule voor, tijdens en na het event, kun je deelnemen aan 1 op 1 sessies via video en chat, worden er gerichte netwerkcarrousels opgezet tussen standhouders en bezoekers én wordt het bezoek aan de virtuele stands veelvuldig in het programma opgenomen.

Wil je een rol spelen in het programma en zowel voor, tijdens- als na het event uitgebreid onder de aandacht komen? Word dan Line-up Partner of Event Partner!

BEKIJK DE DEELNAMEPAKKETTEN

Deelnemen?