Download toegangskaart

Aankomende events

Promotiedagen LIVE is het eerste onderdeel van het plan waarmee we willen terugkeren naar ‘normaal’. Het plan bestaat uit onderstaande onderdelen.

10 november 2020: Promotiedagen Live

Promotiedagen LIVE is de virtuele beurs van ondernemend Noord-Nederland. Het heeft alle features die je van een Promotiedagen mag verwachten, met virtuele stands, live-sessies met interessante presentaties en interviews, rondetafelgesprekken, 1 op 1 chat- en videomogelijkheden, gerichte netwerkcarrousels, afspraakmodules en nog veel meer. 

Het belooft een unieke en onvergetelijke editie van de Promotiedagen te worden, die je zeker niet mag missen. Wij presenteren je op korte termijn de mogelijkheden voor jou als standhouder.

10 november 2020: Promotiedagen Live

11 november 2020: Fysieke bijeenkomst met futurist Richard van Hooijdonk

Op 11 november 2020 vindt, als onderdeel van Promotiedagen LIVE, een fysieke bijeenkomst plaats met trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonck. Vanzelfsprekend volgens de, op dat moment, geldende richtlijnen van het RIVM. Locatie, tijdstip en meer informatie volgt.

11 november 2020: Fysieke bijeenkomst met futurist Richard van Hooijdonk

Voorjaar 2021: Netwerkevent

In het voorjaar van 2021 organiseren we een nader te bepalen netwerkevent. Dit kan virtueel zijn, maar ook fysiek, afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden.

Voorjaar 2021: Netwerkevent

9 en 10 november 2021: Promotiedagen

De Promotiedagen is hét event voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet je in twee dagen wat er speelt in ondernemend Noord-Nederland. Je mag dan ook niet ontbreken!
9 en 10 november 2021: Promotiedagen