Download toegangskaart

Inschrijven als standhouder

Kies jouw standbouw:

Complete stand

€ 180,- per m2

Eigen standbouw

€ 165,- per m2

Truss-stand

€ 250,- per m2

Toelichting Complete stand:

Wij nemen de standbouw uit handen en zorgen dat de stand klaar staat. Inbegrepen: wanden, vloertegels, spotverlichting en bedrijfsnaam op de frieslijst. Je kunt ervoor kiezen om jouw stand zelf in te richten, of gebruik te maken van de verhuurmogelijkheden die je na inschrijving van ons ontvangt.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW á € 150,- is verplicht.

Toelichting LightBox-Deelname:

Een LightBox-Deelname bestaat uit een verlichte wand van 1 x 2 meter. De wand is voorzien van de uiting zoals jij deze wil hebben. Het enige wat je hoeft te doen, een ontwerp van het LightBox doek te sturen. Wij nemen vervolgens het ontwerp in productie en zorgen dat de LightBox voor je klaar staat. De prijs van de LightBox is inclusief netwerktafel en twee stoelen.

Wil je jouw deelname groots aanpakken? Kies dan voor een LightBox XL! Deze LightBox is 2x2 en komt met een grotere netwerktafel en 4 stoelen.

Toelichting Eigen Standbouw:

Je zorgt zelf voor de op- en afbouw van een professionele stand. Tapijttegels zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt ervoor kiezen om jouw stand zelf in te richten, of gebruik te maken van de verhuurmogelijkheden die je na inschrijving van ons ontvangt.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW á € 150,- is verplicht.

Toelichting Truss-stand:

Wij zorgen voor een compleet opgebouwde professionele truss-stand voorzien van de uitingen zoals jij ze wil hebben. Het enige wat je hoeft te toen is ons te voorzien van een ontwerp van het achterdoek (en evt. zijdoek). Wij nemen vervolgens het ontwerp in productie en zorgen dat de stand voor je klaar staat. De stand wordt opgebouwd incl. doek, verlichting, plafonddoek en tapijttegels.

Je kunt ervoor kiezen om jouw stand zelf in te richten, of gebruik te maken van de verhuurmogelijkheden die je na inschrijving van ons ontvangt.

De minimale afname is 12 m2. Een stroomaansluiting van 3KW á € 150,- is verplicht.

Inbegrepen bij jouw deelname:
  • Vermelding in de deelnemerslijst op Promotiedagen.nl
  • Mogelijkheid tot downloaden van banners t.b.v. promotie
  • Eigen registratielink voor het uitnodigen van relaties (onbeperkt uitnodigen)
  • Op aanvraag, 100 geprinte toegangskaarten

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Vul hieronder de bedrijfsgegevens in die wij op de orderbevestiging kunnen hanteren. Eventuele afwijkende factuurgegevens kan je doorgeven op de formulieren die je na inschrijving per mail worden toegezonden.

Bedrijfsactiviteit

Ook de nieuwsbrief ontvangen?