Download toegangskaart

Netwerkstand Bedrijvenvereniging Zuidoost

Dit jaar zal de Bedrijvenvereniging ZO samen met Bedrijvenvereniging West in een gezamenlijke stand aanwezig zijn op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland. Op deze dagen kunnen leden zich gezamenlijk presenteren op een belangrijk trefpunt van het grootste ondernemersevent van het Noorden.

De stand is kant en klaar. Een deelname vergt daarom nauwelijks voorbereiding, maar levert wel uitstekende mogelijkheden op om te netwerken en zaken te doen. Voor het ZO-gedeelte zijn er 16 plaatsen beschikbaar, dus reageer snel!

Complete deelname: € 750,- excl. BTW

Dit is inclusief:

  • Opbouw en inrichting van de stand
  • Eigen zitruimte
  • Zichtbaarheid met eigen logo d.m.v. Lightbox
  • Gezamenlijke cateringfaciliteiten en bergingsruimte
  • Netwerkactiviteiten
  • Profiel op de website Promotiedagen
  • Digitale en papieren relatiekaarten

De prijs van de consumpties is niet inbegrepen.

Locatie beursvloer

De ZO-West stand heeft een prachtige locatie; centraal in de Expo 1 hal met een directe verbinding naar de stand van VBNO en dichtbij de stand van de Gemeente Groningen.

Catering

De ZO-West stand beschikt over eigen cateringfaciliteiten, met een eigen bar en bedienend personeel. Catering is daarmee altijd binnen handbereik, tegen schappelijke consumptieprijzen.

Lightbox

Op de stand zal elke deelnemer gebruik gaan maken van een Lightbox. Dit is een op maat gemaakte wand van 1 x 2 meter, die van binnenuit wordt verlicht. Het ontwerp van het doek dient door de deelnemer aan de Promotiedagen te worden aangeleverd. Het doek wordt na afloop van de beurs eigendom van de deelnemer.

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldbutton, of rechtstreeks bij Christina Elzinga van de Promotiedagen: christina@promotiedagen.nl of Georgette Matthijssen van het ZO: georgette@bedrijvenvereniging-zo.nl