Download toegangskaart

De Bouwplaats

De bouwketen verandert razendsnel! Thema’s als energietransitie, circulariteit, technologie, digitalisering en de toekomst van werk houden de bouwsector steeds meer bezig. Hoe gaat de wereld van morgen eruitzien? Wat betekent dat voor de bouw? Welke uitdagingen en kansen liggen er? De bouw barst van de ambitie en innovatiekracht om een antwoord te vinden op de vragen van een veranderende maatschappij.

De Promotiedagen presenteert De Bouwplaats, de plaats waar de Noord-Nederlandse bouw bij elkaar komt. Een plaats van verbinding en inspiratie. De plaats waar iedereen die werkzaam is in de noordelijke bouwketen bij moet zijn. Een plaats voor inspiratie over de trends en thema’s van vandaag en morgen, en om te netwerken met de juiste doelgroep.

Waarom meedoen?

De Bouwplaats biedt jou de kans om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen in de bouwketen. Ontmoet collega’s uit de bouw en bereik gemakkelijk en ongedwongen de doelgroep die voor jou belangrijk is. Raak geïnspireerd door experts en bevlogen ondernemers en blijf op de hoogte van de laatste trend en ontwikkelingen.

Hoe meedoen?

De Bouwplaats beschikt over eigen cateringfaciliteiten. Beide beursdagen wordt een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Op de Bouwplaats-stage vinden doorlopend workshops en presentaties plaats. Met een uitgebreide marketingcampagne wordt De Bouwplaats onder de aandacht gebracht van de gehele bouwketen in Noord-Nederland. Er zijn 3 vormen van deelname:

  • Complete stand: € 160 per m2

Een opgebouwde stand die je naar wens kunt inrichten

  • Eigen standbouw: € 150 per m2

Je zorgt zelf voor de opbouw van een professionele stand

  • Luxe truss-stand incl. vloerhuur:€ 230 per m2

Een op maat gemaakte, gepersonaliseerde truss stand

Download deze informatie als PDF

Wil je deelnemen aan De Bouwplaats, klik dan op de "deelnemen" button en kies jouw deelnamevorm!

 

Partners van de Bouwplaats

 

Ook de nieuwsbrief ontvangen?