Download toegangskaart

De Nieuwe Bouw

De bouwsector weerspiegelt de sterke economische groei in ons land, maar tegelijkertijd verandert de branche in rap tempo. Vrijwel ieder project dat in de huidige tijd wordt opgeleverd is met het oog op de toekomst gerealiseerd. Zo zien we veel Energie-Nul projecten, wordt vrijwel alles aardbevingsbestendig gerealiseerd en zijn ook modulaire- en prefab bouwstijlen erg populair. Termen als warmtepompen, gasvrij, zonnepanelen, hernieuwbare grondstoffen en hoge isolatiewaardes komen in vrijwel ieder project terug.

Maar toekomstbestendig bouwen is meer dan alleen het realiseren van vernieuwende projecten. Ook een toekomstbestendige infrastructuur, het vernieuwen en verduurzamen van huidige woningen en bedrijfspanden, het integreren van ICT in de bouw en het omscholen/opleiden van goed personeel zijn zaken waar de bouwsector zich dagelijks over buigt.

De Promotiedagen presenteert De Nieuwe Bouw, een platform waar vakgenoten met elkaar in contact worden gebracht, verschillende spelers op de markt laten zien wat ze voor u kunnen betekenen, hoe ze inspelen op de huidige ontwikkelingen, én waar volop kennis kan worden vergaard middels een aantal inspirerende sessies.

Concept

Het plein bestaat uit een centraal deel dat wordt voorzien van een klein theater, een foodtruck voor een eenvoudig hapje en drankje én enkele deelnamemogelijkheden in de vorm van een palletpresentatie. Om dit centrale gedeelte heen worden stands gereserveerd voor bouw-gerelateerde bedrijven die het middengedeelte tevens als netwerkruimte kunnen gebruiken.

Deelnemen

  • Compleet opgebouwde stand: € 960,- per 6 m2

Prijs is incl. wanden, vloerbedekking en verlichting.

  • Huur vrije vloeroppervlakte (eigen standbouw) € 150,- per m2 (minimaal 6)

Prijs is incl. vloerbedekking.

  • Palletdeelname: € 1195,-

De prijs is incl. +- 4 m2 ruimte, uiting op de palletwand*, stroomvoorziening, pleinbijdrage á 230,-, bartafel,  2 krukken en 15 consumptiemunten.

*U dient zelf een kant-en-klaar ontwerp/logo aan te leveren. Aanleverspecificaties volgen na aanmelding.

Pleinbijdrage

Per deelnemer wordt een eenmalige pleinbijdrage berekend van € 230,- voor de bouw en inrichting van het gezamenlijke deel en de aanwezige cateringfaciliteiten (ex. afname). Er zijn 15 consumptiemunten per standhouder inbegrepen. Daarnaast wordt u als deelnemer met logo meegenomen in de uitingen op het plein, en in het gezamenlijke artikel in het magazine.