Download toegangskaart

De Nieuwe Bouw

De bouwsector weerspiegelt de sterke economische groei in ons land, maar tegelijkertijd verandert de branche in rap tempo. Vrijwel ieder project dat in de huidige tijd wordt opgeleverd is met het oog op de toekomst gerealiseerd. Zo zien we veel Energie-Nul projecten, wordt vrijwel alles aardbevingsbestendig gerealiseerd en zijn ook modulaire- en prefab bouwstijlen erg populair. Termen als warmtepompen, gasvrij, zonnepanelen, hernieuwbare grondstoffen en hoge isolatiewaardes komen in vrijwel ieder project terug.

Maar toekomstbestendig bouwen is meer dan alleen het realiseren van vernieuwende projecten. Ook een toekomstbestendige infrastructuur, het vernieuwen en verduurzamen van huidige woningen en bedrijfspanden, het integreren van ICT in de bouw en het omscholen/opleiden van goed personeel zijn zaken waar de bouwsector zich dagelijks over buigt.

De Promotiedagen presenteert De Nieuwe Bouw, een platform waar vakgenoten met elkaar in contact worden gebracht, verschillende spelers op de markt laten zien wat ze voor u kunnen betekenen, hoe ze inspelen op de huidige ontwikkelingen, én waar volop kennis kan worden vergaard middels een aantal inspirerende sessies.

Deelnemers 2018

Plegt-Vos Noord - pdb/design - Archipunt - Werkum - AliusEnergy - ModiQ BV - Koelplan Airconditioning Noord Oost BV - Brink - BMN bouwmaterialen B.V. - Doe Maar Duurzaam - Bouwselect

Deelnemen in 2019?

Als deelnemer kan je kiezen tussen het huren van standaard standbouw (€ 960,- per 6 m2) of vrije vloeroppervlakte (€ 900,- per 6 m2). Daarnaast betaal je een eenmalige pleinbijdrage van € 230,- voor het gebruik van het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten, cateringfaciliteiten (excl. consumpties) diverse logo-uitingen op het terras.

Wil je de aankomende editie deelnemen aan De Nieuwe Bouw? Meld je dan aan via de aanmeldbutton.