Download toegangskaart

Duurzaam Inspiratie Plein

Op weg naar Groene Groei in Noord-Nederland

De verduurzaming van de economie is de grootste uitdaging van het Nederlandse bedrijfsleven in de komende decennia. In alle sectoren vinden innovaties van producten, diensten en processen plaats, waarmee de nieuwe, groene economie steeds meer realiteit wordt en steeds meer wordt gezien als een aanjager van de economische groei.

Noord-Nederland heeft zich ten doel gesteld koploper te zijn bij deze duurzame ontwikkeling. En met succes! Zo loopt het Noorden ver voor bij de energietransitie en de productie van duurzame energie. Innovatieve en creatieve ondernemers worden gestimuleerd en er wordt gezocht naar innovatieve oplossingen waarmee bedrijven en instellingen in het Noorden hun bedrijfsvoering kunnen verduurzamen.

Groene Groei is één van de speerpunten van de Promotiedagen 2019. Met een Duurzaam Inspiratie Plein en een Duurzame Inspiratie Route over de beursvloer geven we een beeld van de vele innovatieve, duurzame projecten die in Noord-Nederland worden ontwikkeld. 4 deelgebieden komen aan bod: Duurzame Energie, Duurzame Bouw, Duurzame Mobiliteit en Circulaire Economie. Daarnaast wordt een inspirerend programma rondom Duurzaamheid georganiseerd, waaronder een grote Keynote op de tweede beursochtend.

Wat is De Duurzame Inspiratie Route?

Als deelnemer aan de Promotiedagen kun je opgenomen worden in de Duurzame Inspiratie Route. Zo breng je je duurzame project of product nadrukkelijk onder de aandacht en kom je makkelijk in contact met prospects.Wil je opgenomen worden in de Duurzame Inspiratie Route? Het volledige pakket kost € 495,- excl. BTW en biedt de volgende voordelen:

  • Breng je duurzame product of project onder de aandacht
  • Logo op de plattegrond van de Duurzame Inspiratie Route
  • Signing bij de stand door middel van Honeycomb (150 x 40 cm)
  • 2 badges met het logo van de Groene Route
  • 5 vipkaarten voor de Keynote op de 2e beursochtend
  • Bedrijfsprofiel op de website van de Promotiedagen
  • Aandacht via Promotiedagen magazine, nieuwsbrief en website

Duurzame Inspiratie Plein

Op het Duurzame Inspiratie Plein worden verschillende duurzame ontwikkelingen in het Noorden gepresenteerd. Het plein bestaat uit een centraal deel met een eigen bar en netwerkdeelnames. Deelnemen aan het Duurzame Inspiratie Plein kan eenvoudig door middel van het huren van een LightBox. Wil je iets meer exposure? Dan kun je een eigen stand huren om het plein heen. Het Duurzame Inspiratie Plein en haar deelnemers komen uitgebreid aan bod in onze media, zoals de nieuwsbrief (23.000 afnemers), magazine, website en social media.

Meedoen aan het Duurzame Inspiratie Plein? De mogelijkheden:

  • LightBox: € 750,- ex. btw.

Een LightBox is een op maat gemaakte wand van 1 x 2 meter, die van binnenuit wordt aangelicht. Het is een kant en klare, stijlvolle manier van presenteren. Je hoeft alleen maar een ontwerp voor het doek bij ons aan te leveren. Bij een LightBox is het echter niet mogelijk om eigen promotiematerialen, zoals banners mee te nemen.

Het pakket uit een LightBox 1 x 2 meter, inclusief doek en verlichting, 1 statafel en 2 barkrukken, onbeperkt online uitnodigen.

  • Complete stand: € 960,- per 6 m2

De prijs is incl. wanden, vloerbedekking verlichting en onbeperkt online uitnodigen.

  • Vrije vloeroppervlakte: € 150,- per m2 (min. 6 m2)

De prijs is incl. vloerbedekking en onbeperkt online uitnodigen.