Download toegangskaart

FC Groningen Plein

Groeien begint bij FC Groningen

FC Groningen heeft de ambitie uit te groeien tot economische versneller en de beste zakelijke verbinder van Noord-NederlandPartners en club helpen elkaar te groeien. Zo worden we samen groter!

FC Groningenplein op de Promotiedagen

De Promotiedagen is het #1 zakelijke event van Noord-Nederland. Het FC Groningen Plein op de Promotiedagen is een plaats van verbinding en inspiratie. Het plein is een plaats waar de ambitie van FC Groningen als economische versneller wordt uitgedragen. Dit gebeurt door inspirerende bijeenkomsten rondom het thema ‘Word Groter’, maar ook door leden van de FC Groningen Business Club een podium te bieden, waar ze zich gezamenlijk met de club kunnen presenteren. Het plein biedt FC Groningen een gelegenheid om de relaties met de leden te verstevigen en nieuwe leads te genereren.

Volledig nieuw concept én locatie voorbij de entree!

Het FC Groningen Plein bevindt zich in de hal van binnenkomst, direct bij de in-en uitgang. Het FC Groningen Plein beschikt over een prominente netwerkstand die bestaat uit 3 onderdelen: het "Word Groter Theater", een centrale ronde bar én netwerkplaatsen (in de vorm van LightBoxes) voor partners en businessclubleden. Rondom deze stand is ruimte voor grotere stands van leden van de FC Groningen Business Club.

Deelnemen aan het FC Groningen Plein

Deelname aan het FC Groningen Plein is exclusief voor partners en businessclubleden van FC Groningen. Je kunt er voor kiezen om aan te sluiten in de netwerkstand met een LightBox óf door een compleet opgebouwde truss-stand vanaf 12 m2 af te nemen.

LightBox deelname € 950 ( incl. pleinbijdrage)
  • Huur LightBox van 1 meter breed en 2 meter hoog
  • Incl. bedrukt doek en verlichting *
  • Bartafel met 2 krukken
  • Stroomvoorziening
  • Onbeperkt relaties uitnodigen
  • 100 geprinte toegangskaarten om uit te delen
  • Vermelding in deelnemerslijs fysiek programmaboekje + website

*Je levert zelf een pdf-ontwerp aan die wij vervolgens in productie nemen

Compleet opgebouwde truss-stand € 230 per m2 (+ 550 pleinbijdrage)
  • Een op maat gemaakte, gepersonaliseerde truss-stand. Het enige wat je hoeft te toen is ons te voorzien van een ontwerp van het doek / de doeken. Wij nemen het vervolgens in productie en zorgen dat de stand voor je klaar staat. Mogelijk vanaf 12 m2 en groter.
Ook de nieuwsbrief ontvangen?