Download toegangskaart

FC Groningen Plein

Voetbal, zaken en plezier is het motto van de Business Club van FC Groningen. Dat zie je ook op de Promotiedagen terug. Het plein rondom de FC Groningen is traditiegetrouw één van de drukste en gezelligste trefpunten van de beurs. Sinds vorig jaar beschikt het FC Groningen Plein over een prachtige nieuwe locatie. Dit jaar hebben we de capaciteit van het plein uit kunnen breiden, zodat we weer iets meer deelnemers kunnen plaatsen.

Opzet en Locatie

Het FC Groningenplein heeft een prachtige locatie; in het centrum van de beurs, in de Expo 1 van Martiniplaza. De uitstraling van het plein krijgt een make-over, maar natuurlijk staat het gezellige terras weer centraal.

Deelnamemogelijkheden

U kunt deelnemen aan het FC Groningenplein met een eigen standruimte, of met een plaats in de
netwerkstand.

  • Complete stand € 1920,- per 12m²  (of € 1800,- bij eigen standbouw) + € 550,- pleinbijdrage per deelnemer

Net als andere jaren kunt u met uw eigen standruimte deelnemen aan het FC Groningenplein. De minimale afmeting van een eigen stand is 12m². De stand wordt volledig opgebouwd afgeleverd, met wanden, vloerbedekking, verlichting en naamsvermelding. De kosten bedragen € 1920,- per stand van 12m². Extra ruimte kan per 6m² worden bijgeboekt.

Daarnaast wordt een pleinbijdrage berekend van € 550,- per deelnemer. Deze kosten komen ten goede aan de opzet en inrichting van de horecafaciliteiten van het plein.

  • Nieuw: Netwerkstand € 950,- (incl. pleinbijdrage)

Op het terras worden een aantal netwerkplaatsen ingericht. Een netwerkplaats is kant en klaar, vergt weinig voorbereiding, maar biedt wel uitstekende netwerkmogelijkheden. Een netwerkplaats bestaat uit een eigen presentatiedoek en statafel.

De prijs voor een netwerkdeelname bedraagt € 950,-, Deze prijs is inclusief statafel, op maat gemaakte wand (u dient zelf een kant-en-klaar ontwerp aan te leveren), verlichting, vloerbedekking, digitale uitnodigingskaarten, papieren uitnodigingskaarten, een bedrijfsprofiel op de website van de Promotiedagen en een uitnodiging voor verschillende interessante bijeenkomsten.

Er zijn maximaal 10 netwerkplaatsen beschikbaar, dus reageer snel!

NB: bij een netwerkplaats is het niet mogelijk nog extra promotiematerialen zoals banners mee te
brengen!