Download toegangskaart

Haven- & Industrieplein

Het Eemsdeltaplein is jaarlijks een van de hotspots van de Promotiedagen. Het is een ontmoetingsplek van overheden en bedrijfsleven, bestuurders en ondernemers. Initiatiefnemers zijn de EemsdeltaEZ / Gemeente Eemsdelta en Groningen Seaports. De aankomende editie gaat het Eemsdeltaplein verder onder de naam Haven- & Industrieplein, waardoor het plein zich niet enkel meer beperkt tot de industrie uit het eigen gebied.

Het Haven- & Industrieplein met veel technische- en industriële bedrijven, heeft een gunstige ligging in de hoek van de Borgmanhal. Het plein heeft een groot gezamenlijk terras met cateringfaciliteiten waar op beide dagen verschillende netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd. 

Doormiddel van gezellig netwerkborrels en gezamenlijke catering wordt de samenwerking gezocht met het naastgelegen Hogelandplein.

Haven- & Industrieplein 2021

Groningen Seaports, coördinator vanuit het plein, wil met haar nieuwe label Maintenance Port de scharnierfunctie vervullen tussen grote- en middelgrote bedrijven. Die ambitie willen ze terug laten komen op het plein. Dat betekent dat, naast het MKB uit de regio, ook de grotere partijen betrokken zullen worden binnen zowel de programmering als het deelnameveld.

Deelnemen

Deelnemen aan het plein kan op de reguliere manier, in iedere gewenste grootte vanaf 6 m2. Er zijn 3 vormen van deelname:

  • Complete stand: € 160 per m2

Een opgebouwde stand die je naar wens kunt inrichten

  • Eigen standbouw: € 150 per m2

Je zorgt zelf voor de opbouw van een professionele stand

  • Luxe truss-stand incl. vloerhuur:€ 230 per m2

Een op maat gemaakte, gepersonaliseerde truss stand

Pleinbijdrage

Voor het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten, cateringfaciliteiten (excl. consumpties) en de afkoop van de halcateraar wordt een pleinbijdrage gevraagd aan de deelnemers. De pleinbijdrage is eenmalig € 400,-. De consumpties tijdens de netwerkborrel zijn inbegrepen.

Wil je niet ontbreken, meld je dan aan via de "deelnemen" button. Heb je vragen over dit plein dan kun je contact opnemen met Michiel van Ringelenstein (m.vanringelenstein@promotiedagen.nl) of Luuk Klip (l.klip@groningen-seaports.com) van Groningen Seaports.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?