Download toegangskaart

Het Hogeland Plein

Het Hogeland. Dat is de naam van de nieuwe gemeente, die op 1 januari ontstaat uit de fusiegemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond (BMWE). Het samengaan is nodig om voldoende kracht te hebben om gemeentelijke taken goed uit te voeren. Maar dat niet alleen, in een tijd van snelle veranderingen, moet een gemeente in kunnen spelen op vragen en behoeften van inwoners, maatschappelijke organisatie en bedrijven. De vorming van één groter gemeente biedt de kans om de lat hoger te leggen. Het Hogeland moet meer worden dan de optelsom van de vier bestaande gemeenten.

Ruimte is het kernwoord van Het Hogeland. Ruimte is een kracht en een behoefte. Fysieke ruimte met een prachtig landschap en bijzondere dorpen. Ruimte voor inwoners om hun leven vorm te geven en ruimte voor ondernemers om te groeien en economische kansen te benutten.

Het Hogeland Plein op de Promotiedagen was een voorschot op de aanstaande fusie. De Pleinen van Bedum, Winsum en een deel van de Eemsdelta werden samengevoegd tot een groot en prachtig nieuw plein.

Deelnemers 2018

Groen Is Doen - EVAbits BV - Total Geo Service Instruments - RD&I Debiteurenbeheer en Incasso - van Dijk Keukens en Interieurbouw - Chris Slager Makelaardij - Gonnie Smit Hypotheekadvies - Kenders Bouw - Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. - Autobedrijf Velting B.V. - ODN oil BV  - Vaatstra B.V. Installatietechniek - Accountantskantoor Douma & Trox - Atholl Services - De Goede Bestuursrecht - Top Installatiegroep - Top Technisch Beheer - Kaas- Notenhuysch Winsum - Compèl Computers - Sporthuis Winsum - SportsCom.nl - Timmerfabriek De Boer - Van Dijk Watersport - Pol Schoonmaak en Glazenwasserij - vv Winsum - MKB Zorg - Duroflame BV - Dijkstra BHV Support - Woldendorp B.V. - VB Trailerbouw B.V. - Gonnie Smit Hypotheekadvies - Op Niehof - Gemeente Winsum - Gemeente Bedum - Gemeente Eemsmond - Gemeende De Marne- Gemeente Het Hogeland – Hijsspecialist - Jan Snel - Stichting Ondernemerschap Eemsdelta - PMF - Mobiliteit VanOns - Energie VanOns

Deelnemen in 2019?

Als deelnemer kan je kiezen tussen het huren van standaard standbouw (€ 960,- per 6 m2) of vrije vloeroppervlakte (€ 900,- per 6 m2). Daarnaast betaal je een eenmalige pleinbijdrage van € 285,- voor het gebruik van het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten en de cateringfaciliteiten (excl. consumpties).

Wil je de aankomende editie deelnemen aan Het Hogeland Plein? Meld je dan aan via de aanmeldbutton.