Download toegangskaart

Het Huis van de Ondernemer

Het Huis van de Ondernemer
Ondernemen in Turbulente Tijden
.

Het zijn turbulente tijden. We zijn nog maar nauwelijks bijgekomen van Corona of een reeks van crises komen op ons af. Energie, stikstof, klimaat, arbeidsmarkt, woningmarkt….

Het is onmiskenbaar; we leven in een tijd van transitie. Hoe beïnvloedt dit je onderneming. Pas je je aan of blijf je rotsvast? Hoe bepaal je je koers?  De Promotiedagen wil ondernemers een beetje houvast bieden. In het prachtige Huis van de Ondernemer bieden we jou een programma over de veranderingen van deze tijd.

Het Huis van de Ondernemer is een nieuw platform op de Promotiedagen. Het is dé plek, waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. In het Huis brengen we ondernemers samen op inspirerende bijeenkomsten. Je kunt ideeën opdoen, kennis delen en kennismaken met de thema’s van het Noorden.

Wil je jouw naam verbinden aan het Huis van de Ondernemer op de Promotiedagen? Neem dan contact op met Michel Elzinga van de Promotiedagen via (06) 24420095 of m.elzinga@promotiedagen.nl. Dan maken we graag een voorstel op maat.

 

Partners

Promotiedagen
Martiniplaza
Gemeente Groningen
Concept 7
Kamer van Koophandel
Groningen Werkt Slim

Ook de nieuwsbrief ontvangen?