Download toegangskaart

Het Huis van de Ondernemer

Welkom in Het Huis van de Ondernemer!

Het Huis van de Ondernemer is een nieuw platform op de Promotiedagen. Het is dé plek, waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. In het Huis brengen we ondernemers samen op inspirerende bijeenkomsten. Je kunt ideeën opdoen, kennis delen en kennismaken met de thema’s van het Noorden. Het Huis van de Ondernemer op de Promotiedagen bestaat uit een theater, een partnerlounge, netwerkruimte en een eigen horecavoorziening.

Word partner!

Als partner van het Huis van de Ondernemer krijg je de sleutel tot zakelijk Noord-Nederland. Of je nu op zoek bent naar nieuwe leads, je naamsbekendheid wil vergroten of jouw kennis en expertise wil delen. Het Huis van de Ondernemer bundelt graag met jou de krachten en helpt je jouw ambitie te verwezenlijken.

Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt een eigen sessie organiseren, een eigen netwerkmoment creëren, gebruik maken van een uitgebreid marketingpakket en contacten leggen in de partnerlounge.

Wil je jouw naam verbinden aan het Huis van de Ondernemer op de Promotiedagen? Neem dan contact op met Michel Elzinga van de Promotiedagen via (06) 24420095 of m.elzinga@promotiedagen.nl. Dan maken we graag een voorstel op maat.

 

Partners

Promotiedagen
Martiniplaza

Ook de nieuwsbrief ontvangen?