Download toegangskaart

Nieuw: Innovatiedome

Noord-Nederland barst van de Innovatiekracht! Het Noorden blijkt een uitstekende regio voor start-ups en jonge ondernemers. In de Technology Fast 50 en de MKB Innovatie Top 100 wemelt het van de noordelijke bedrijven. Maar ook bij het gevestigde MKB zit meer dan genoeg creativiteit, initiatief en durf.

De nieuwe InnovationDome geeft een dwarsdoorsnede van verschillende innovatieve ontwikkelingen. In een unieke Dome vinden doorlopend presentaties plaats, terwijl rondom de Dome uitgebreid kan worden genetwerkt.

Uitvoering

De InnovationDome is een indrukwekkende, opblaasbare structuur, verlicht door middel van LED. In de Dome vindt een uitgebreid programma plaats over innovatie in Noord-Nederland.

Rondom de Dome zijn loungeplekken gecreëerd, waar partners van de Dome kunnen netwerken. Daarnaast is het ook mogelijk om met een eigen standruimte naast de Dome deel te nemen.

 

Deelnamemogelijkheden

U kunt partner worden van de InnovationDome of deelnemen met een stand rondom de Dome.

  • Partnerschap InnovationDome € 1495,-

- Eigen loungehoek bij de InnovationDome
- Signing op sokkel
- 1 presentatie per dag in de Dome (ca 15min)
- 20 consumptiemunten per dag
- Logo op het programma
- Logo in advertentie Promotiedagen Magazine
- Vermelding op de website en de digitale nieuwsbrief

  • Standruimte rondom de InnovationDome € 960,- per 6m²

U kunt ook deelnemen met een eigen standruimte rondom de InnovationDome. De stand wordt volledig opgebouwd afgeleverd, met wanden, vloerbedekking, verlichting en naamsvermelding. De kosten bedragen € 960,- per stand van 6m².

Prijzen zijn excl. BTW.