Download toegangskaart

Made in Noord-Nederland (MiNN)

Noord-Nederland beschikt over een sterke maakindustrie! Een innovatieve, hoogtechnologische en duurzame industrie biedt bovendien grote kansen voor de toekomst. Door de goede kennisinfrastructuur en onderlinge samenwerking zijn de randvoorwaarden in het Noorden ruim aanwezig.

Tijdens de Promotiedagen 2023 wordt dit jaar extra aandacht besteed aan deze sector in beweging. Made in Noord-Nederland (MiNN) is een nieuw platform op de beursvloer voor de makers van Noord-Nederland. Een inspirerende ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, ideeën opgedaan en nieuwe contacten worden gelegd. In een kennisprogramma wordt aandacht besteed aan onderwerpen als energietransitie, smart industry en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Met als doel; een toekomstbestendige industrie in Het Nieuwe Noorden!

Deelnemen aan MiNN kan eenvoudig met onze standaard deelname mogelijkheden of doormiddel van de Industry Pod. Dit is een dubbelzijdige wand, waarin aan beide zijden een op maat gemaakt doek wordt gespannen. De Pod beschikt over een beeldscherm, statafel, barkrukken en een stroomaansluiting. (Zie afbeelding in carrousel). 

 

Ook de nieuwsbrief ontvangen?