Download toegangskaart

De MarketingHub

Als je je onderneming wilt laten groeien, is een goede marketingstrategie onmisbaar. Een strategie die je in staat stelt om met de juiste content, via de juiste kanalen de juiste doelgroep te bereiken. Moeilijker is het niet, toch? Maar in een razendsnel veranderende wereld is het lastig bij te blijven bij de laatste trends en ontwikkelingen, waarmee jij jezelf en je bedrijf kan onderscheiden.

 

De Promotiedagen presenteert De MarketingHub!

De MarketingHub biedt nieuwe inzichten en praktische tips om jouw marketingdoelstellingen te halen. Het plein geeft een overzicht van de oplossingen voor succesvolle marketingstrategie. Ben jij een marketingspecialist? Dan mag jij op dit overzicht niet ontbreken. 

De MarketingHub bestaat uit een sprekerstheater waar op beide dagen doorlopend workshops en presentaties plaatsvinden. Daar omheen tref je diverse (online) marketingpartijen met elk hun eigen specialisme binnen het vakgebied. Kortom; dé plek waar specialisten en geïnteresseerden in (online) marketing samenkomen. 

 

Waarom deelnemen?

Of je nu op zoek bent naar nieuwe leads, je naamsbekendheid wilt vergroten of jouw kennis en expertise wilt delen, de MarketingHub van de Promotiedagen biedt jou de kans om in contact te komen met de doelgroep die voor jou belangrijk is.

Hoe deelnemen?

Je kunt op dezelfde wijze deelnemen als elders op de beurs:

  • Complete stand: € 160 per m2

Een opgebouwde stand die je naar wens kunt inrichten

  • Eigen standbouw: € 150 per m2

Je zorgt zelf voor de opbouw van een professionele stand

  • Luxe truss-stand incl. vloerhuur:€ 230 per m2

Een op maat gemaakte, gepersonaliseerde truss stand

Liever Partner worden?

Als partner verbindt je je naam aan de MarketingHub. Je profiteert van de campagne rondom het plein, en je krijgt de kans om jouw kennis te delen door een presentatie in het theater. Zo presenteer je jouw bedrijf als marketingautoriteit en genereer je leads door jouw kennis te delen via onze media.

Het partnerschap kost € 1295,- ex. btw. en is inclusief:

  • Presentatie op de MarketingHub
  • Logovermelding in- en om de MarketingHub
  • Logovermelding in het programmaboekje
  • Aankondiging via programmaboekje, nieuwsbrief en social media

Het is mogelijk om je deelname uit te breiden met dit partnerpakket. Wil je liever niet deelnemen met een stand maar wel graag partner worden? Dat kan! Neem in dat geval even contact met ons op via info@promotiedagen.nl / 050 525 89 99.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?