Download toegangskaart

Netwerkstand BNI

De BNI presenteert zich vrijwel jaarlijks met een grote groep leden hét businessevent van Noord-Nederland. Dit doen zij met een grote, opvallende stand met goede catering, waarbij alle bouw en faciliteiten wordt uitbesteed aan haar eigen leden.

Over de BNI

BNI® is gestart in 1985 en is een beproefde zakelijke netwerkorganisatie. Onze leden zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan onze voornaamste kernwaarde, Geven Loont®. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, leden ontmoeten andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Een lidmaatschap van BNI® geeft je onder andere toegang tot verschillende zakelijke trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met honderdduizenden BNI-leden wereldwijd.

BNI ®. Changing the Way the World Does Business ®

Netwerkstand BNI 2020

Binnenkort volgt er meer informatie over deze stand voor de aankomende editie. Ben je lid van de BNI en wil je alvast jouw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met Jenze Kingma van Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard (jenze@hoteladuard.nl).