Download toegangskaart

Nieuw: Exportplein

Internationaal zakendoen kan het MKB veel opleveren. Over de grens liggen groeikansen die nog niet voldoende worden benut. Noord-Nederland zet daarom hoog in de internationalisering van het MKB. Bedrijven worden actief gestimuleerd en ondersteund om over de grenzen te kijken en groeikansen te benutten.

Internationaal ondernemen roept ook veel vragen op. Hoe pak je het aan? Waar liggen de kansen? Wat zijn de valkuilen? Welk land is het best geschikt? Hoe zit het met de wet- en regelgeving? Hoe financier ik alles? De Promotiedagen biedt hulp bij deze uitdaging!

Exportplein

Het nieuwe Exportplein op de Promotiedagen geeft ondernemers met export ambities de kans om kennis op te doen, ervaringen te delen en contacten te leggen. In een klein theater krijg je tips en tricks aan de hand van praktische voorbeelden en je kunt direct contacten leggen tijdens een aantal netwerkbijeenkomsten. Rondom het theater staan partijen die je op weg kunnen helpen in een nieuwe markt.

Zakendoen met Duitsland

Op de Promotiedagen kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de Duitse markt en Duitse ondernemers. De beursvloer kent twee Duitse Pleinen: Het Oldenburg Plein en het OstFriesland Plein. Jaarlijks zijn hier meer dan 40 Duitse bedrijven en instellingen vertegenwoordigd. Het Exportplein ligt direct naast de Duitse Pleinen.

Deelnemen aan het Exportplein: € 750,-!

Deelnemen aan het Exportplein kan erg eenvoudig door het huren van een LightBox. Een LightBox is een op maat gemaakte wand van 1 x 2 meter, die van binnenuit wordt aangelicht.

Deelnemen met een LightBox is kant en klaar en vergt weinig voorbereiding. Je hoeft alleen het ontwerp voor het doek bij ons aan te leveren. Bij een LightBox is het echter niet mogelijk om eigen extra promotiematerialen, zoals banners mee te nemen.

Voorbeeld LightBox

De prijs is inclusief de huur van een LightBox, op maat gemaakt doek, statafel, onbeperkt online uitnodigen, een bedrijfsprofiel op de website van de Promotiedagen en een uitnodiging voor verschillende interessante bijeenkomsten.

Partnerschap Exportplein € 1495,-

Je kunt je naam verbinden aan het Exportplein, door partner te worden. Als partner ben je maximaal zichtbaar in en rondom het Exportplein en profiteer je van de publiciteit rondom het plein, zowel voorafgaand als tijdens de Promotiedagen. Het partnerpakket bestaat uit:

  • Logovermelding op alle uitingen verbonden met het Exportplein zoals signing, programma, advertenties, beeldschermen, website en nieuwsbrieven
  • LightBox XL van 2 x 2 meter, inclusief doek, verlichting en stroom
  • 1 statafel en 2 barkrukken
  • 1 sessie in het Exporttheater
  • Onbeperkt online uitnodigen

Meld je aan via de "deelnemen" button of neem contact op met Michel Elzinga van de organisatie: m.elzinga@promotiedagen.nl of (050) 5258999.