Download toegangskaart

Het Inspiratie Theater

Wat maakt iemand succesvol? Over welke eigenschappen beschikt een succesvolle ondernemer? Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe realiseer je je ambities? Deze vragen proberen we te beantwoorden in het nieuwe Inspiratie Theater op de Promotiedagen.

In een doorlopend programma kun je kennismaken met prachtige verhalen van succesvolle (noordelijke) ondernemers en krijg je nieuwe inzichten en praktische tips om jouw doelen te bereiken en je onderneming te laten groeien. Het Inspiratie Theater barst van de interessante presentaties. Plan voldoende tijd in om er een aantal te bezoeken en laat je inspireren!

Word partner van het Inspiratie Theater

Door partner te worden van het Inspiratie Theater verbind je jouw bedrijfsnaam aan het theater. Je komt in alle uitingen voorbij, krijgt een eigen plek op het loungeterras naast het theater en hebt de mogelijkheid om op beide dagen een sessie in het theater te organiseren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan je gegevens in via de aanmeldbutton, en we nemen z.s.m. contact met je op.