Download toegangskaart

LinkedIn Netwerk Noord Plein

Netwerk Noord is de LinkedIn groep voor ondernemers, freelancers en ZZP-ers die het zakelijk klimaat van Noord Nederland beinvloeden. De groep is erop gericht te stimuleren, een platform te bieden die samenwerking bevordert, kortom om de noordelijke concurrentiefactor te verhogen. 

Inmiddels kent de groep meer dan 30.000 leden. Dus ben je werkzaam in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel, dan moet je gewoon lid zijn van Netwerk Noord (kosteloos).

Daarbovenop start LinkedIn Netwerk Noord met een plus programma waarin LinkedIn Netwerk Noord deelnemers de mogelijkheid krijgen om actieve initiatief brengende ondernemers in gezamenlijke trainingen te ontmoeten.

Deelnemen

LinkedIn Netwerk Noord biedt haar leden al enkele jaren de mogelijkheid om deel te nemen aan de Promotiedagen, tegen minimale kosten. Tijdens de aankomende editie krijgt het plein een nieuwe opzet op een fantastische locatie in de centrale Expo 1 hal, nabij de gemeente Groningen.

LightBox deelname Netwerk Noord Plein: € 450,- ex. btw. 

Als deelnemer beschik je over een professionele LightBox en eigen statafel. De LightBox betreft een wand van 1 meter breed en 2 meter hoog, met een gepersonaliseerd doek (zelf ontwerp aanleveren) die van binnenuit wordt verlicht.


Foto: Voorbeeld LightBox

De beschikbaarheid is beperkt, dus meld je bij interesse direct aan! Na aanmleding worden de aanleverspecificaties voor het doek toegestuurd.