Download toegangskaart

Plein Oost-Groningen

Oost-Groningen heeft potentie! Een ruimtelijk gebied, met een verrassend, gevarieerd bedrijfsleven.

Het bedrijfsleven uit Oost-Groningen is jaarlijks ruim vertegenwoordigd op de Promotiedagen. Het event is een belangrijk trefpunt voor bedrijven uit de regio. Het is dé plek waar ondernemend Oost-Groningen elkaar ontmoet, zaken doet en waar verbindingen worden gelegd die de regio sterker maken. 

De regio is rijk aan bodemschatten (aardappelen, hennep en magnesium), maar zitten er ook veel bedrijven die actief zijn in de verpakkingsindustrie, logistiek en bouwsector. Oost-Groningen loopt voorop op het terrein van de schone chemie, duurzame energie en waterstofeconomie. Er liggen volop kansen in Oost-Groningen. 

Het Plein Oost-Groningen is geplaatst in de entreehal van de Promotiedagen. Het bestaat uit een samenvoeging van de pleinen Oldambt en Stadskanaal. Daarnaast kunnen ook bedrijven uit Veendam, Midden-Groningen, Pekela en Westerwolde deelnemen aan het plein. Deelnemers aan het plein worden geplaatst rondom een centraal terras. Het plein beschikt over een eigen horecafaciliteit en een gezamenlijke uitstraling.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?