Download toegangskaart

Plein Stadskanaal

Plein Stadskanaal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste- en misschien wel drukste beursplein van de Promotiedagen. Het plein is jaarlijks voor de zomer al volledig volgeboekt. De organisatie opteert voor een kleine aanpassing in de indeling van de stands, om zo nog een paar extra bedrijven te kunnen verwelkomen op het plein. Als deelnemer presenteert u zich om een stijlvol ingericht terras met cateringfaciliteiten en diverse activiteiten.

Activiteiten

Terugkerende activiteiten zijn veelal de haringparty van de VVBK en de “bekendmaking finalisten Ondernemingsprijs van de Kanaalstreek”. Daarnaast worden er meerdere speerpunten door de gemeente uitgelicht, gekoppeld aan bijeenkomsten op het plein. Plein Stadskanaal staat garant voor een aantal goede bijeenkomsten!

UPDATE: VOLLEDIG VOLGEBOEKT

Plein Stadskanaal is inmiddels volledig volgeboekt. Aanmelden is dan ook niet meer mogelijk. Neem voor andere mogelijkheden op de beursvloer contact met ons op.

Deelnemers 2018

De volgende partijen hebben een dit jaar een plein op het plein weten te bemachtigen:

Gemeente Stadskanaal, Van der Laan Kantoorefficiency, Van de bond Pictures, BMSdesign, Bouwservice Scholten, Reym, Renewi, Contract Bouwservice, BUO Uitzendorganisatie, Ketelaar Klip, Rabobank, Onrust, MSG Post&Koeriers, Generatoren Nederland, Dok4, De Compagnons van Zuid en Oost Groningen, Zijlstra Schilders, Arnauld Geschenken, Reno Systems, Roelofs, Huisman Warmtetechniek, Klimacom, Solar Noord, Cloudteq.