Download toegangskaart

Plein Stadskanaal

Plein Stadskanaal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste- en misschien wel drukste beursplein van de Promotiedagen. Het plein is jaarlijks voor de zomer al volledig volgeboekt. De organisatie opteert voor een kleine aanpassing in de indeling van de stands, om zo nog een paar extra bedrijven te kunnen verwelkomen op het plein. Als deelnemer presenteert u zich om een stijlvol ingericht terras met cateringfaciliteiten en diverse activiteiten.

Standaard standbouw: € 960,- per 6 m2

Deze prijs is inclusief vloerbedekking, wanden, verlichting, frieslijst en naamsvermelding op de stand, 100 papieren relatiekaarten, onbeperkt digitaal uitnodigen, vermelding op de website van de Promotiedagen, uitnodiging voor de opening en de standhoudersborrel.

Vrije vloeroppervlakte: € 150,- per m2 (minimaal 6)

Deze prijs is inclusief vloerbedekking, 100 papieren relatiekaarten per 6 m2, onbeperkt digitaal uitnodigen, vermelding op de website van de Promotiedagen, uitnodiging voor de opening en de standhoudersborrel.

Professionele standbouw

Huurt u normaliter standaard standbouw en wilt u eens wat anders proberen zonder dat dit enorm in de kosten loopt? Vraag ons dan vrijblijvend naar de mogelijkheden voor professionele standbouw i.c.m. het huren van vrije ruimte (vloeroppervlakte).

Pleinbijdrage

Voor het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten, cateringfaciliteiten (excl. consumpties) en de afkoop van de halcateraar wordt een pleinbijdrage gevraagd aan de deelnemers. De pleinbijdrage is € 450,- per bedrijf ongeacht de grootte van de stand.

Activiteiten

Terugkerende activiteiten zijn veelal de haringparty van de VVBK en de “bekendmaking finalisten Ondernemingsprijs van de Kanaalstreek”. Daarnaast worden er meerdere speerpunten door de gemeente uitgelicht, gekoppeld aan bijeenkomsten op het plein. Plein Stadskanaal staat garant voor een aantal goede bijeenkomsten!

Aanmelden

Wilt u niet ontbreken, meld u dan aan via de button "deelnemen", of neem dan contact op met Michiel van Ringelenstein van de Promotiedagen (m.vanringelenstein@promotiedagen.nl, 050-5258999) of Michel Veenma van Team Economische Zaken Stadskanaal (m.veenma@stadskanaal.nl, 0599 631 652).