Download toegangskaart

Plein Westerkwartier-Noordenveld

De gemeente Westerkwartier werkt op de Promotiedagen al jaren succesvol samen met de gemeente Noordenveld. Ondernemers uit beide gemeenten sluiten veelvuldig aan op het plein, gaan de verbinding met elkaar aan en tonen ondernemend Noord-Nederland wat ze in hun mars hebben.

Netwerkterras en Catering

De catering op het plein is in handen van een lokale cateraar. Zij werken vanuit de centrale bar op het terras en bedienen de deelnemers (tegen betaling) op beide dagen met lunch, dinner en drankjes. Zo heb je als deelnemer de catering binnen handbereik en kun je het terras gebruiken als uitvalsbasis naast je eigen stand. 

Lezingen en netwerkborrels

Jaarlijks worden er enkele lezingen en bijeenkomsnten op het plein georganiseerd rondom thema's en actuele zaken die binnen de gemeenten spelen. Daarnaast wordt er op beide dagen een gezeliige ondernemersborrel georganiseerd om extra traffic te genereren.

Pleinbijdrage

Voor het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten, cateringfaciliteiten (excl. consumpties) en de afkoop van de halcateraar wordt een pleinbijdrage gevraagd aan de deelnemers. De pleinbijdrage bestaat uit € 135,- vaste kosten, en € 75,- per gehuurde 6 m2.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?