Download toegangskaart

Plein Westerkwartier-Noordenveld

Westerkwartier staat voor een belangrijke verandering. Op 1 januari 2019 start de nieuwe gemeente Westerkwartier, die ontstaat uit de huidige vier gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. De gemeente presenteert zich op de Promotiedagen zodoende onder deze nieuwe vlag!

Daar waar de afgelopen jaren voornamelijk de gemeente Leek met haar bedrijfsleven vertegenwoordigd was, liggen er nu ook mogelijkheden voor ondernemers uit de andere delen van het Westerkwartier. Ook de gemeente Noordenveld sluit weer aan met haar ondernemers!

Deelnemers presenteren zich rond een stijlvol ingericht terras met cateringfaciliteiten en diverse activiteiten. Iedere deelnemer heeft de keuze tussen het huren van eigen standruimte of het boeken van een plek in een prominente, gezamenlijke netwerkstand die parralel aan het terras wordt geplaatst.

Pleinbijdrage

Voor het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten, cateringfaciliteiten (excl. consumpties) en de afkoop van de halcateraar wordt een pleinbijdrage gevraagd aan de deelnemers. De pleinbijdrage bestaat uit € 135,- vaste kosten, en € 75,- per gehuurde 6 m2. Bij een netwerkdeelname zit dit in de prijs verwerkt.

Catering

De catering op het plein is in handen van Best Western Restaurant Hotel Aduard. Zij werken vanuit de centrale bar op het terras en lopen tevens rond over het plein om uw bestelling op te nemen en u te voorzien van hapjes en drankjes. Zo heeft u de catering binnen handbereik en profiteert u van lagere consumptieprijzen.

Complete stand: € 960,- per 6 m2

Deze prijs is inclusief vloerbedekking, wanden, verlichting, 100 papieren relatiekaarten, onbeperkt digitaal uitnodigen, bedrijfsprofiel op de website, uitnodiging voor de opening en de standhoudersborrel.

Vrije ruimte: € 150,- per m2 (min. 6 m2)

Deze prijs is inclusief vloerbedekking, 100 papieren relatiekaarten per 6 m2, onbeperkt digitaal uitnodigen, bedrijfsprofiel op de website, uitnodiging voor de opening en de standhoudersborrel. U zorgt zelf voor het plaatsen van een professionele stand.

Netwerkstand Westerkwartier Noordenveld € 650,-

Deelname in een gezamenlijke netwerkstand van de gemeente Westerkwartier en de gemeente Noordenveld. Deze prijs is incl. volledige bouw, inrichting en gebruik van de stand, pleinbijdrage, uiting met logo op de zuil, 50 papieren relatiekaarten, onbeperkt digitaal uitnodigen, bedrijfsprofiel op de website en een uitnodiging voor de officiële opening.

LET OP: DE NETWERKSTAND BIEDT PLAATS AAN +- 15 BEDRIJVEN. MELD U BIJ INTERESSE Z.S.M. AAN.