Download toegangskaart

Plein Westerkwartier-Noordenveld

Plein Westerkwartier-Noordenveld is al vele jaren een vast gezicht op de Promotiedagen. Door de krachten te bundelen kunnen beide gemeenten ieder jaar weer een sterk ondernemersplatform presenteren. Uitganspunten zijn een toegankelijk en informeel plein, met goede lokale catering, boeiende activiteiten en een sterk deelnemersveld. 
 
Het regionale bedrijfsleven sluit veelvuldig aan op het plein, gaan de verbinding met elkaar aan en tonen ondernemend Noord-Nederland waar ze voor staan.

Netwerkterras en Catering

De catering op het plein is in handen van een lokale cateraar. Zij werken vanuit de centrale bar op het terras en bedienen de deelnemers (tegen betaling) op beide dagen met lunch, dinner en drankjes. Zo heb je als deelnemer de catering binnen handbereik en kun je het terras gebruiken als uitvalsbasis naast je eigen stand. 

Lezingen en netwerkborrels

Jaarlijks worden er enkele lezingen en bijeenkomsten op het plein georganiseerd rondom thema's en actuele zaken die binnen de gemeenten spelen. Daarnaast wordt er op beide dagen een gezellige ondernemersborrel georganiseerd om extra traffic te genereren, en worden alle lokale bedrijvenverenigingen én winkeliersverenigingen uitgenodigd. 

Deelnemen

In de basis zijn er 3 deelnamevormen, met een minimale afname van 6 m2:

  • Complete stand: € 160 per m2

Een opgebouwde stand die je naar wens kunt inrichten

  • Eigen standbouw: € 150 per m2

Je zorgt zelf voor de opbouw van een professionele stand

  • Luxe truss-stand incl. vloerhuur: € 230 per m2

Een op maat gemaakte, gepersonaliseerde truss stand

Netwerkstand Noordenveld & Westerkwartier

De gemeente Noordenveld en de gemeente Westerkwartier hebben aan het terras een gezamenlijke netwerkstand. Ondernemers die geen eigen stand nodig hebben, kunnen zich hier presenteren voor € 500 ex. btw. Inbegrepen:

  • Eigen statafel
  • Plek op het Westerkwartier – Noordenveldplein
  • Ruimte voor het geven van een lezing/workshop
  • Gezamenlijke catering
  • Netwerkactiviteiten
  • Naamsvermelding in programma

 

Pleinbijdrage

Voor het gezamenlijke terras, de inrichting, activiteiten, cateringfaciliteiten (excl. consumpties) en de afkoop van de halcateraar wordt een pleinbijdrage gevraagd aan de deelnemers. De pleinbijdrage bestaat uit € 135,- vaste kosten, en € 75,- per gehuurde 6 m2.

Jouw contactpersoon voor dit plein

Heb je vragen over dit plein of wil je aansluiten, dan kun je jouw interesse kenbaar maken via Michiel van Ringelenstein van de beursorganisatie (m.vanringelenstein@promotiedagen.nl, 050 525 89 99) of via de contactpersoon van jouw gemeente:

Ook de nieuwsbrief ontvangen?