Download toegangskaart

The Health Club

Gezonde Werknemers maken een gezond bedrijf!

Gezond aan het werk. Dat is goed voor jezelf, goed voor je bedrijf en goed voor de samenleving. Fitte medewerkers zijn productiever en creatiever. Mensen die meer bewegen hebben meer plezier in hun werk, minder stress en minder ziekteverzuim.  Kortom: gezonde werknemers maken een gezond bedrijf!

De Promotiedagen presenteert The Health Club, een plein vol tips en tricks over beweging, voeding en mentale gezondheid. Een plaats voor inspiratie voor een gezonde leef- en werkstijl, met actieve workshops, lezingen, demo’s, coachingsessies en heerlijk healthy food.

Healthy Lifestyle-Theater

Een belangrijke plaats in The Health Club wordt ingenomen door het Healthy Lifestyle -Theater met inspirerende verhalen over een gezonde levensstijl. Wil je ook een presentatie geven? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Coaching-Plein

Op het Coaching-Plein van The Health-Club delen verschillende coaches hun kennis over een gezonde levensstijl. Het is de plek waar je als lifestyle coach het gesprek aan kan gaan met jouw doelgroep. Deelnemen is makkelijk door de kant en klare LightBox.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?