Download toegangskaart
 

Corona-informatie:De Promotiedagen 2021 worden vanzelfsprekend georganiseerd volgens de, op dat moment, geldende RIVM voorwaarden. De voortgang van het vaccinatie programma voorziet, na de zomer, een terugkeer naar de normale situatie. Mocht deze situatie veranderen, en de Promotiedagen toch worden geannuleerd, dan wordt je inschrijving kosteloos geannuleerd.

Inschrijven als standhouder

Kies jouw standbouw:

Complete stand

€ 160,- per m2

Eigen standbouw

€ 150,- per m2

Truss-stand

€ 230,- per m2

Toelichting Complete stand:

Wij nemen de standbouw uit handen en zorgen dat de stand klaar staat. Inbegrepen: wanden, vloertegels, spotverlichting en bedrijfsnaam op de frieslijst. Je kunt ervoor kiezen om jouw stand zelf in te richten, of gebruik te maken van de verhuurmogelijkheden die je na inschrijving van ons ontvangt.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW á € 110,- is verplicht.

Toelichting Eigen Standbouw:

Je zorgt zelf voor de op- en afbouw van een professionele stand. Tapijttegels zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt ervoor kiezen om jouw stand zelf in te richten, of gebruik te maken van de verhuurmogelijkheden die je na inschrijving van ons ontvangt.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW á € 110,- is verplicht.

Toelichting Truss-stand:

Wij zorgen voor een compleet opgebouwde professionele truss-stand voorzien van de uitingen zoals jij ze wil hebben. Het enige wat je hoeft te toen is ons te voorzien van een ontwerp van het achterdoek (en evt. zijdoek). Wij nemen vervolgens het ontwerp in productie en zorgen dat de stand voor je klaar staat. De stand wordt opgebouwd incl. doek, verlichting, plafondoek en tapijttegels.

Je kunt ervoor kiezen om jouw stand zelf in te richten, of gebruik te maken van de verhuurmogelijkheden die je na inschrijving van ons ontvangt.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW á € 110,- is verplicht.

Inbegrepen bij jouw deelname:
  • Vermelding in deelnemerslijst fysiek programmaboekje (verspreiding op de beurs)
  • Vermelding in de deelnemerslijst op Promotiedagen.nl
  • Mogelijkheid tot downloaden van banners t.b.v. promotie
  • Eigen registratielink voor het uitnodigen van relaties (onbeperkt uitnodigen)
  • 100 geprinte toegangskaarten om uit te delen

Kies jouw marketingpakket:

Wil je het maximale uit je beursdeelname halen? Kies dan voor een marketingpakket. De Promotiedagen helpt je graag om jouw doelgroep te laten weten dat je meedoet aan het #1 zakelijk evenement van Noord-Nederland.

We beschikken over eigen media met een groot bereik, maar kunnen je ook helpen met een uitgebreide campagne op het grootste zakelijke netwerk; LinkedIn. Zo bereik je de ondernemers die voor jou belangrijk zijn, nodig je ze uit voor een bezoek en vergroot je gemakkelijk het succes van je beursdeelname.

Offline Pakket

€ 850,-

Online Pakket

€ 700,-

Online PLUS Pakket

€ 1400,-

Over The Top Pakket

€ 2800,-

Liever zelf jouw marketingpakket samenstellen?

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Vul hieronder de bedrijfsgegevens in die wij op de orderbevestiging kunnen hanteren. Eventuele afwijkende factuurgegevens kan je doorgeven op de formulieren die je na inschrijving per mail worden toegezonden.

Bedrijfsactiviteit

Ook de nieuwsbrief ontvangen?