Download toegangskaart

Sponsoring & Promotie

Als deelnemer van de Promotiedagen heb je een aantal extra mogelijkheden om je bedrijf vóór, tijdens en ná het event onder de aandacht te brengen. Je kunt je naam verbinden aan de Promotiedagen, onderdeel uitmaken van het beursprogramma of gebruik maken van verschillende advertentie-mogelijkheden. Zo maak je optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Vraag naar de mogelijkheden

Partnerpakketten

Je kunt als bedrijf je naam verbinden aan de Promotiedagen. Je vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf en toont je betrokkenheid bij het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Partners worden zichtbaar gemaakt op de vele publicitaire uitingen voorafgaand, tijdens en na het evenement, zoals website, nieuwsbrieven, entreekaarten en advertenties.

Partners hebben bovendien de gelegenheid om relaties uit te nodigen voor een aantal exclusieve bijeenkomsten, zoals de beursopening, de deelnemersborrel en een grote bijeenkomst op de tweede beursdag.

Vraag naar de mogelijkheden

Partnerpakketten

Sponsor een bijeenkomst

Deelnemers hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van diverse bijeenkomsten en podia. Zo kun je bijvoorbeeld de officiële opening van de Promotiedagen sponsoren, waar jaarlijks een aansprekende gastspreker (BN’er) voor uitgenodigd wordt.

Op de beursvloer kun je sponsor worden van de Promotiedagen Arena, waar op beide dagen een doorlopend programma gepresenteerd wordt. Hierdoor heeft jouw sponsorschap een optimaal bereik. Ook het sponsoren van een informele bijeenkomst zoals de standhoudersborrel behoort tot de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Sponsor een bijeenkomst

(Online) Advertising

Er zijn diverse mogelijkheden voor advertising. Zo kun je op verschillende manieren adverteren met een banner in onze nieuwsbrief. Deze heeft een bereik van bijna 25.000 geadresseerden. Kies je voor publicatie van je logo op onze website dan draait deze mee in de ‘loop’ met andere logo’s.

Verder kun je ten tijde van het event adverteren op de videowall, gelijk naast de hoofdingang. Op deze videowall van 4x3 meter, wordt het programma van de beurs getoond met daarnaast ruimte voor commerciële uitingen.

Vraag naar de mogelijkheden

(Online) Advertising

Presentatie geven

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het geven van een presentatie. Hiervoor kun je een aparte zaal reserveren, met een capaciteit van 10 – 1600 personen. Op de beursvloer zelf zijn er mogelijkheden om te presenteren in dé centrale Promotiedagen-arena, waar plaats is voor +- 75 gasten.

Jouw presentatie wordt opgenomen in het programma. Het programma wordt geplaatst in het magazine en op onze website, voorafgaand aan de presentatie getoond op de schermen rondom de Arena én verspreid via alle kaartdownloads.

Vraag naar de mogelijkheden

Presentatie geven