Download toegangskaart

Sponsoring & Promotie

Als deelnemer van de Promotiedagen heeft u een aantal extra mogelijkheden om uw bedrijf vóór, tijdens en ná het event onder de aandacht te brengen. U kunt uw naam verbinden aan de Promotiedagen, onderdeel uitmaken van het beursprogramma of gebruik maken van verschillende advertentie-mogelijkheden. Zo maakt u optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Direct naar de brochure

Partnerpakketten

U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Partners worden zichtbaar gemaakt op de vele publicitaire uitingen voorafgaand, tijdens en na het evenement, zoals website, nieuwsbrieven, entreekaarten en advertenties.

Partners hebben bovendien de gelegenheid om relaties uit te nodigen voor een aantal exclusieve bijeenkomsten, zoals de beursopening, de deelnemersborrel en een grote bijeenkomst op de tweede beursdag.

Bekijk de partnerpakketten

Partnerpakketten

Sponsor een bijeenkomst

Deelnemers hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van diverse bijeenkomsten en podia. Zo kunt u bijvoorbeeld de officiële opening van de Promotiedagen sponsoren, waar jaarlijks een aansprekende gastspreker (BN’er) voor uitgenodigd wordt.

Op de beursvloer kunt u sponsor worden van de Promotiedagen Arena, waar op beide dagen een doorlopend programma gepresenteerd wordt. Hierdoor heeft uw sponsorschap een optimaal bereik. Ook het sponsoren van een informele bijeenkomst zoals de standhoudersborrel behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de sponsormogelijkheden

Sponsor een bijeenkomst

(Online) Advertising

Er zijn diverse mogelijkheden voor advertising. Zo kunt u op verschillende manieren adverteren met uw banner in onze nieuwsbrief. Deze heeft een bereik van meer dan 16.000 geadresseerden. Kiest u voor publicatie van uw logo op onze website dan draait uw logo mee in de ‘loop’ met andere logo’s.

Verder kunt u ten tijde van de beurs adverteren op de videowall, gelijk naast de hoofdingang. Op deze videowall van 4x3 meter, wordt het programma van de beurs getoond met daarnaast ruimte voor commerciële uitingen.

Bekijk alle advertentiemogelijkheden

(Online) Advertising

Presentatie geven

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het geven van een presentatie. Hiervoor kunt u een aparte zaal reserveren, met een capaciteit van 10 – 1600 personen. Op de beursvloer zelf zijn er mogelijkheden om te presenteren in dé centrale Promotiedagen-arena, waar plaats is voor +- 75 gasten.

Uw presentatie wordt opgenomen in het programma. Het programma wordt geplaatst in het magazine en op onze website, voorafgaan aan de presentatie getoond op de schermen rondom de Arena én verspreid via alle kaartdownloads.

Bekijk de presentatiemogelijkheden

Presentatie geven