Download toegangskaart

Tips voor een succesvolle deelname

Een succesvolle deelname is afhankelijk van meerdere factoren. Enerzijds moet er voldoende én kwalitatief goed publiek op het event afkomen. Anderzijds is het van belang dat je een duidelijk plan hebt, jouw bedrijf zoveel mogelijk opvalt, de standbemanning op orde is en je de juiste follow-up aan het event koppelt. Op alle bovenstaande zaken heb je zelf invloed! Hieronder hebben we een aantal belangrijke tips voor je uitgelicht.

Nodig actief je netwerk uit

Als standhouder heb je veel baat bij het netwerk van je medestandhouders. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Om samen de beurs zo succesvol mogelijk te maken is het van groot belang dat je op tijd én zo uitgebreid mogelijk je netwerk uitnodigt.

Als deelnemer beschik je over je eigen digitale uitnodigingslink waarmee je onbeperkt kunt uitnodigen, kun je automatische uitnodigingsmails versturen en beschik je over emailbanners. Na afloop van de beurs kun je opvragen wie er via jouw link een kaart heeft aangevraagd. 

Naar mijn uitnodigingslink

Nodig actief je netwerk uit

Maak gebruik van sponsoring & promotiemogelijkheden

Als deelnemer van de Promotiedagen heb je een aantal extra mogelijkheden om je bedrijf vóór, tijdens en ná het event onder de aandacht te brengen. Je kunt jouw naam verbinden aan de Promotiedagen, onderdeel uitmaken van het beursprogramma of gebruik maken van verschillende advertentie-mogelijkheden. Zo maak je optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Meer over sponsoring & promotie

Maak gebruik van sponsoring & promotiemogelijkheden

Kondig je deelname zo breed mogelijk aan

Zorg ervoor dat je ruim van te voren je deelname kenbaar maakt binnen je netwerk. Belangrijke kanalen zijn je website, nieuwsbrief en social media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram. Via deze media kun je jouw beursacties aankondigen, verwijzen naar de website van de Promotiedagen of je uitnodigingslink verspreiden.

Vergeet ook niet om de emailbanner toe te voegen aan de e-mailhandtekening van alle medewerkers binnen jouw organisatie. Je vindt de emailbanner in je persoonlijke beheeromgeving.

Haal banner op uit mijn omgeving

Kondig je deelname zo breed mogelijk aan

Standbemanning, beursacties & follow-up

Heeft u de juiste mensen in de stand staan? Hebben zij nog een beurstraining nodig? Zet u uw beuractie kracht bij door promotiedames in te huren? Allemaal zaken waar u goed over na moet denken. De organisatie van de Promotiedagen kan u hierover vrijblijvend informeren.

Organiseert u een beursactie zorg er dan voor dat deze voorafgaand aan de beurs zo breed mogelijk wordt aangekondigd, ten tijde van de beurs wordt uitgevoerd en nadertijd een vervolg krijgt. Probeer altijd een goede reden te vinden om alle opgedane contacten nadertijd nog eens vrijblijvend te kunnen benaderen.

Direct Contact opnemen

Standbemanning, beursacties & follow-up