Download toegangskaart

Tips voor een succesvolle beursdeelname

Een succesvolle beursdeelname is afhankelijk van meerdere factoren. Enerzijds moet er voldoende én kwalitatief goed publiek op de beurs afkomen. Anderzijds is het van belang dat je een duidelijk beursplan hebt, jouw bedrijf zoveel mogelijk opvalt, de standbemanning op orde is en u de juiste follow-up aan de beurs koppelt. Op alle bovenstaande zaken heeft u zelf invloed! Hieronder hebben we een aantal belangrijke tips voor u uitgelicht.

Nodig actief uw netwerk uit

Als standhouder heb je veel baat bij het netwerk van je medestandhouders. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Om samen de beurs zo succesvol mogelijk te maken is het van groot belang dat je op tijd én zo uitgebreid mogelijk je netwerk uitnodigt.

Naast de fysieke kaarten beschik je als deelnemer over een digitale uitnodigingslink waarmee je onbeperkt kunt uitnodigen. Na afloop van de beurs kun je opvragen wie er via jouw link een kaart heeft aangevraagd.

Naar mijn uitnodigingslink

Nodig actief uw netwerk uit

Maak gebruik van sponsoring & promotiemogelijkheden

Als deelnemer van de Promotiedagen heeft u een aantal extra mogelijkheden om uw bedrijf vóór, tijdens en ná het event onder de aandacht te brengen. U kunt uw naam verbinden aan de Promotiedagen, onderdeel uitmaken van het beursprogramma of gebruik maken van verschillende advertentie-mogelijkheden. Zo maakt u optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Meer over sponsoring & promotie

Maak gebruik van sponsoring & promotiemogelijkheden

Kondig uw deelname zo breed mogelijk aan

Zorg ervoor dat u ruim van te voren uw deelname kenbaar maakt binnen uw netwerk. Belangrijke kanalen zijn uw website, nieuwsbrief en social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook. Via deze media kunt u uw beursacties aankondigen, verwijzen naar de website van de Promotiedagen of uw uitnodigingslink verspreiden.

Vergeet ook niet om de emailbanner toe te voegen aan de e-mailhandtekening van alle medewerkers binnen uw organisatie. U vindt de emailbanner in uw persoonlijke beheeromgeving.

Haal banner op uit mijn omgeving

Kondig uw deelname zo breed mogelijk aan

Standbemanning, beursacties & follow-up

Heeft u de juiste mensen in de stand staan? Hebben zij nog een beurstraining nodig? Zet u uw beuractie kracht bij door promotiedames in te huren? Allemaal zaken waar u goed over na moet denken. De organisatie van de Promotiedagen kan u hierover vrijblijvend informeren.

Organiseert u een beursactie zorg er dan voor dat deze voorafgaand aan de beurs zo breed mogelijk wordt aangekondigd, ten tijde van de beurs wordt uitgevoerd en nadertijd een vervolg krijgt. Probeer altijd een goede reden te vinden om alle opgedane contacten nadertijd nog eens vrijblijvend te kunnen benaderen.

Direct Contact opnemen

Standbemanning, beursacties & follow-up