Download toegangskaart

André Kuipers

Dinsdag 6 november van 12:15 tot 16:00 uur.

De nieuwe gemeente Het Hogeland stelt zich, samen met haar ondernemers, voor op Plein Het Hogeland op de Promotiedagen. Bedrijvig Noord-Nederland wordt uitgenodigd om de ruimte in het Hogeland te verkennen. Om deze vorm van ruimtelijke samenwerking samen met u te beleven nodigen wij u uit voor het bijwonen van de spectaculaire opening van Het Hogeland Plein, op dinsdag 6 november. 

Niemand minder dan André Kuipers neemt ons – samen met de huidige burgemeesters en ondernemers –  mee op reis. André Kuipers zag de aarde zoals maar weinigen haar zagen: vanuit de ruimte. Letterlijk is ruimte  wat het Hogeland heeft en uniek maakt. 

Tijdens zijn gastcollege geeft André Kuipers een unieke inkijk in de ruimtevaartwereld en het anders kijken  naar ruimte. In een lezing vol humor, interessante feiten en bijzondere verhalen geeft hij een unieke kijk op  zijn grote ruimtereis. Van de vele uren aan trainingen, tot ‘hoe ga je eigenlijk naar het toilet’ en de techniek van zo'n ruimtestation. Hij deelt zijn inzichten over de kwetsbaarheid van onze planeet en zijn kijk op de toekomst van de aarde. In de ruimte heb je immers een heel ander perspectief, kijk je anders naar de wereld, Europa, Nederland en ook naar Het Hogeland.

Programma

12.15 – 14.00 uur Netwerkborrel op het Hogeland Plein
14.00 – 14.30 uur Vertrek vanaf de stand naar de zaal 
14.30 – 16.00 uur Officiële opening Het Hogelandplein & gastcollege André Kuipers 
16.00 uur Sluiting maar uiteraard welkom op Plein Het Hogeland

Locatie

Plein Het Hogeland (daarna gezamenlijk richting bijeenkomstenzaal)

Vul onderstaande gegevens in om een kaart aan te vragen. Na aanmelding ontvangt u een speciale toegangskaart voor  de Promotiedagen. Met deze toegangskaart kunt u op Plein Het Hogeland (STANDNUMMER 5073) een VIP Pas afhalen voor de netwerkborrel en de bijeenkomst met André Kuipers.

Kaarten Aanvragen

Contactgegevens persoon (1)