Download toegangskaart

Lezing Daan Roosegaarde (regulier)

Woensdag 6 november van 10:15 tot 12:00 uur.

The New York Times noemde hem ‘the new hippie with a business plan’. Hij werd door Forbes and Good 100 geselecteerd als creatieve veranderaar en is een jonge wereldwijde leider van het World Economic Forum. Zijn tentoonstelling ‘Presence’ in het Groninger Museum werd de afgelopen maanden met superlatieven ontvangen.

De tweede dag van de Promotiedagen gaat inspirerend van start als kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde zijn visie komt delen met het noordelijke bedrijfsleven.

Daan Roosegaarde is een creatieve denker. Hij onderzoekt de relatie tussen mensen, technologie en ruimte. Zijn fascinatie voor natuur en technologie wordt weerspiegeld in zijn iconische ontwerpen, zoals de Smart Highway (wegen die ’s nachts opladen van zonlicht), Waterlicht (een virtuele overstroming) en Smog Free Project (de grootste buitenlucht zuiveringsinstallatie ter wereld die sieraden maakt van smog).

Daan studeerde af aan het Berlage Instituut met een master in architectuur. In 2007 richtte hij Studio Roosegaarde op, waar hij met zijn team van ontwerpers en ingenieurs werkt aan een betere toekomst. Samen ontwikkelen ze ‘Landschappen van de toekomst’, door slimme, duurzame prototypes te bouwen voor de steden van morgen. In zijn interactieve lezing onderzoekt Roosegaarde de sociale rol van design, het belang van schoonheid samen met zijn visie op de toekomst.

Programma

  • 10.15 uur - Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
  • 10.30 uur - Inloop Theaterzaal
  • 10.45 uur - Start lezing Daan Roosegaarde
  • 11.45 uur - Einde Lezing Daan Roosegaarde
  • 12.00 uur - Start dag 2 Promotiedagen 

Locatie: Theaterzaal Martiniplaza

Je kunt in totaal 4 personen aanmelden. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt iedere persoon afzonderlijk een toegangskaart voor de Lezing met Daan Roosegaarde. Deze kaart biedt tevens toegang tot het evenement.

Kaarten Aanvragen

Contactgegevens persoon (1)