Download toegangskaart

Voorstelling Marcel Hensema

Woensdag 7 november van 10:15 tot 11:45 uur.

Wat maakt Noord-Nederlandse ondernemers zo bijzonder? Ze zijn eigenzinnig, nukkig, nuchter, wars van kapsones, trots maar toch bescheiden… Topacteur Marcel Hensema gunt ons een blik in de spiegel, in een voorstelling die hij speciaal voor de Promotiedagen heeft gemaakt.

Marcel Hensema werd geboren in Winschoten en groeide op in Hoogezand. Als geen ander kent hij de Groningse volksaard. Hij maakte een zegetocht langs de Groningse theaters met zijn voorstellingen ‘Mijn Ede’, ‘Mijn Tweede’ en ‘Mijn Vrede’, waarin hij vertelt over zijn jeugd in Hoogezand. “Theaterjuweeltje” kopte het Dagblad van het Noorden over ‘Mijn Ede’, waarmee Hensema uiteindelijk zelfs in Carré belandde.

Speciaal voor de Promotiedagen maakt Marcel Hensema een korte voorstelling over alle mooie, bijzondere en hilarische eigenschappen van de ondernemers in het Noorden.

Een niet te missen start van de tweede beursdag!

Programma woensdag 7 november:

10.15 - 10.45 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.45 - 11.45 uur Voorstelling Marcel Hensema
12.00 uur Start tweede beursdag

Locatie: Springerzaal, Martiniplaza

Je kunt je met 2 personen aanmelden voor deze bijeenkomst. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt iedere persoon afzonderlijk een toegangskaart voor de opening.

Deze lezing is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Martiniplaza en de Promotiedagen.

Kaarten Aanvragen

Contactgegevens persoon (1)