Download toegangskaart

HACONNECT projectmanagement & adviesbureau

HACONNECT is een bureau dat projecten verder helpt op het gebied van projectmanagement en advies. Het bureau richt zich op projecten binnen de energie-, bouw-, en infrabranche.

HACONNECT stuurt complexe multidisciplinaire projecten door te focussen op omgeving, de bewaking van tijd, geld, risico en kwaliteit én daarnaast integraal te verbinden met de technische toepassing.

“Bij HACONNECT werken wij continu aan de projecten van morgen. De Promotiedagen geeft ons de mogelijkheid om de verbinding te maken met (toekomstige)partners en (jong)professionals.”

Op de Promotiedagen laat HACONNECT zich zien als een professioneel projectmanagement & adviesbureau. “Wij komen graag in gesprek met nieuwe partners in de energie-, bouw en infrabranche. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar talent en professionals om kennis te verbinden.”

Wat de doelen zijn tijdens de Promotiedagen? “Een plezierige beurs ervaren. Inspiratie opdoen voor de projecten van morgen in het Noorden. Ook HACONNECT als projectmanagement & adviesbureau zijn naamsbekendheid vergroten binnen de energie-, bouw- en infrabranche."

HACONNECT projectmanagement & adviesbureau
HACONNECT projectmanagement & adviesbureau
Ook de nieuwsbrief ontvangen?