Download toegangskaart

Groningen City Club Visie op Retail, door Tom Kikkert en Bert Broekhuis

Dinsdag 10 oktober

Op dinsdag 7 november vindt in de Promotiedagen Arena een bijeenkomst plaats voor de Retail in Noord-Nederland. Twee specialisten uit de retailwereld geven hun visie op de toekomst.

Tom Kikkert – Retail en Identiteit

Retaildeskundige Tom Kikkert vertelt over de rol van consumentengedrag en de verandering die dit in de Retail teweegbrengt. Tom helpt grotere merken en lokale winkels bij het bepalen van hun identiteit en maakt de doorvertaling naar de fysieke omgeving (de winkel). Aan de hand van nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe een andere manier van denken betekenis kan geven aan de fysieke winkelstraat.

Bert Broekhuis- Groninger Retail Agenda

Bert Broekhuis is al 25 jaar werkzaam in de Retail. De afgelopen 10 jaar is hij als eigenaar van het ruimtelijk-economisch adviesbureau Broekhuis-Rijs Advisering, betrokken bij een groot aantal centrumprojecten door het hele land. In de stad Groningen werkt Bert samen met de GCC aan de Groninger Retail Agenda, waarin de visie op de toekomst van de Retail in Groningen wordt vastgelegd. Bert zal ingaan op trends en ontwikkelingen en de focus van de Retail in de stad Groningen in de toekomst.

Na afloop van de bijeenkomst worden bezoekers uitgenodigd voor een meet en greet met de sprekers in de stand van de GCC.

Promotiedagen Arena
Di 7 november: 19.30 – 20.30 uur