Download toegangskaart

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis x Promotiedagen 2021

Donderdag 21 oktober

De Promotiedagen omarmt dit jaar de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis als goed doel. Hiermee willen we bereiken dat meer berdrijven (Net zoals wij!) #bedrijfsvriend worden van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds worden voorgelezen, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen.

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. Zo ondersteunt zij diverse projecten: van wetenschappelijk onderzoek tot muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ’thuis’.

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een van de 7 grootste kinderziekenhuizen in Nederland en onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het richt zich op hoogwaardige medische diagnostiek en behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Het Kinderziekenhuis is een dynamische, maar ook een complexe organisatie, waar meer dan twintig kinderspecialismen nauw samenwerken aan de behandeling van ernstig zieke kinderen. Tevens wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan met als doel steeds betere resultaten in de behandeling te kunnen realiseren. Daarnaast is het Beatrix Kinderziekenhuis het enige kinderziekenhuis in Nederland gespecialiseerd in lever-, dunne darm- en longtransplantaties bij kinderen.

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs projecten te financieren waarmee de verblijf- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Alle hulp is daarbij welkom. Uw bijdrage maakt daarin een groot verschil!

Bedrijven zijn natuurlijk van harte welkom om Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te steunen. Als bedrijfsvriend helpt u om ons doel te bereiken: een zo aangenaam mogelijk verblijf voor kind, ouder én broertjes en zusjes in het Beatrix Kinderziekenhuis. 

Graag zien we jullie op de beurs en kom vooral langs bij onze activiteiten en presentaties! (Houd voor dit laatste, de programma updates goed in de gaten).

Klik hier voor meer informatie over de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, en klik hier om nu al #bedrijfsvriend te worden

Ook de nieuwsbrief ontvangen?