Download toegangskaart

Uitgelicht - 4 Beurspleinen

Woensdag 20 juli

De pleinen zijn al jaren een vast gezicht op de Promotiedagen. Deelnemen aan een themaplein kan ontzettend veel voordelen bieden. Zo ben je beter zichtbaar, leg je connecties met omliggende standhouders en trek je als plein gezamenlijk de juiste doelgroepen aan.  De meeste pleinen van de aankomende editie zijn inmiddels bekend, hieronder lichten we er 4 uit. 

Plein Westerkwartier-Noordenveld – Ruimte voor Ondernemerschap!

Het gezamenlijke plein van de twee gemeenten is een vaste waarde van de Promotiedagen. Jaarlijks presenteren zich ruim 30 regionale ondernemers rondom een sfeervol terras. Op het plein is een uitgebreid programma met netwerkborrels, workshops en presentaties.

Het Word Groter Theater – Word groter met FC Groningen!

Zonder twijfel één van de hotspots van de Promotiedagen 2021. Het FC Groningen Plein is een plek van verbinding en inspiratie. Leden van de FC Groningen Business Club presenteren zich hier samen met de club rondom het ‘Word Groter Theater’. Het theater biedt een enerverend programma met onder andere podcasts, presentaties en topsprekers!

Ondernemend Drenthe Plein – Drenthe barst van de ambitie!

De provincie zit vol jonge, dynamische ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen, willen groeien en innoveren. Het plein is dé ontmoetingsplaats voor deze ondernemers. Ruim 30 Drentse ondernemers presenteren zich op dit plein. De introductie van het Ondernemend Drenthe Plein afgelopen jaar was een groot succes. Genoeg reden om in 2022 nog grootser uit te pakken!

MarketingHUB & MarketingTheater – Voor de meesters in marketing

Als je je onderneming wilt laten groeien, is een goede marketingstrategie onmisbaar. De MarketingHUB is dé plek voor de meesters in marketing, die bedrijven kunnen helpen hun groeidoelstellingen te bereiken. Een belangrijk onderdeel van het plein is het MarketingTheater. Dit is één van de best bezochte podia van de Promotiedagen. Specialisten delen hier hun tips en tricks voor een succesvolle marketing.

Bekijk hier alle pleinen

Ook de nieuwsbrief ontvangen?