Download toegangskaart

Uitgelicht - 4 Beurspleinen

Maandag 8 augustus

De pleinen zijn al jaren een vast gezicht op de Promotiedagen. Deelnemen aan een themaplein kan ontzettend veel voordelen bieden. Zo ben je beter zichtbaar, leg je connecties met omliggende standhouders en trek je als plein gezamenlijk de juiste doelgroepen aan.  De meeste pleinen van de aankomende editie zijn inmiddels bekend, hieronder lichten we er 4 uit. 

Het Haven-  & Industrieplein - Bedrijven met ambitie ontmoeten elkaar hier!

Er kan veel in de regio Delfzijl/Eemshaven! Het havengebied is een belangrijke spil in de ontwikkeling van de Noord-Nederlandse economie. Groningen Seaports is het kloppende hart van het Haven- en Industrieplein op de Promotiedagen. Het is de plek waar bedrijven met ambitie elkaar ontmoeten. Een plek om contacten te leggen en te onderhouden, om kennis op te doen en ideeën verder te brengen.

Plein Oost-Groningen - Oost-Groningen heeft Potentie!

Het bedrijfsleven uit Oost-Groningen is jaarlijks ruim vertegenwoordigd op de Promotiedagen. Het event is een belangrijk trefpunt voor bedrijven uit de regio. Het is dé plek waar ondernemend Oost-Groningen elkaar ontmoet, zaken doet en waar verbindingen worden gelegd die de regio sterker maken. 

Netwerkstand Bedrijvenvereniging ZO - Geef je netwerk een boost!

ZO, de Bedrijvenvereniging Zuidoost, is een actief netwerk van 320 ondernemers. De vereniging heeft voor haar leden een niet te missen netwerkstand op de Promotiedagen. De netwerkstand ZO heeft een prachtige locatie, met directe verbindingen naar de stand van de VBNO en de Gemeente Groningen. 

Het Hogeland Plein

De gemeente Het Hogeland is een uitstekende regio om te ondernemen. De gemeente stimuleert de groei van werkgelegenheid in de sterke sectoren zoals energie, landbouw, agri & food, havens en logistiek, biochemie en recycling. Het plein biedt lokale bedrijven de mogelijkheid om zich gezamenlijk te presenteren aan zakelijk Noord Nederland.

Ook de nieuwsbrief ontvangen?