Download toegangskaart

Zero CO2 - Programma

Donderdag 20 oktober

Wegens groot succes van vorig jaar, plaatst kennisplatform Zero CO2 ook dit jaar weer een kas op de Promotiedagen!

Een glazen kas met in het midden een tafel. Aan deze tafel zullen acht verschillende duurzaamheidsthema’s worden besproken. Per sessie worden een select aantal gasten uitgenodigd. Deze gasten hebben allen affiniteit met het thema. Door vanuit verschillende invalshoeken een thema te belichten, ontstaan interessante en inspirerende gesprekken! Naast dat partijen worden uitgenodigd aan tafel, bestaat ook de mogelijkheid om jezelf aan te melden voor het aanschuiven bij een tafel.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDEN.

Zero CO2 is een platform dat samen met haar partners het MKB ondersteunt bij duurzaamheidsvraagstukken. Een platform dat antwoorden biedt op gebied van bedrijfspanden, mobiliteit en bedrijfsprocessen. Van het vergroten van biodiversiteit en inkoopprocessen aanpassen tot een energielabel en groenfinanciering, Zero CO2 komt graag bij je langs voor concrete en realistische handvatten.

De kas wordt mede mogelijk gemaakt door:

Rabobank, Fonds Nieuwe Doen, Groningen Werkt Slim, Ecocert, ASBR, Harrier accountancy-bedrijfsadvies, Koploperproject, Greenaumatic en Bedrijvenvereniging ZuidOost.

BeKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA 

Ook de nieuwsbrief ontvangen?