Download toegangskaart

Rico Verhoeven trapt Promotiedagen af!

Dinsdag 6 november

Rico Verhoeven, de King of KickBoxing, verricht op 6 november de opening van de Promotiedagen.

Het belooft een inspirerende en spectaculaire kick-off van het grootste ondernemersevent van het Noorden te worden. Als geen ander weet Rico hoe je moet knokken om je ambities te realiseren. Hij begon op 7 jarige leeftijd met de beoefening van zijn sport en bleek al snel een natuurtalent. Hij maakte op zijn 16e zijn debuut in de ring en vocht sindsdien tegen ’s wereld grootste vechters. In 2013 werd Rico Verhoeven voor het eerst GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing en stond die titel sindsdien niet meer af. 

Rico staat bekend om zijn feilloze techniek, atletische bouw, uithoudingsvermogen en sympathieke karakter. Een set van eigenschappen die hem ook buiten de ring immens populair maken. Rico staat voor een gezonde en vitale levensstijl en wil mensen over de hele wereld inspireren en in beweging krijgen om hetzelfde na te streven.

Tijdens de opening van de Promotiedagen vertelt Rico aan de hand van een beeldende presentatie hoe zijn carrière is verlopen en wat zijn filosofie en invulling van het beroep van topsporter inhoudt. Zijn drive, strategie, de mentale aspecten van de sport, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten komen aan bod.

Aanmelden

LET OP: Ben je standhouder, meld je dan aan via de uitnodiging die je van de organisatie per mail hebt ontvangen. Je ontvangt daarmee een speciale kaart!

Kan je deze niet terug vinden, mail dan naar info@promotiedagen.nl zodat we jou de speciale uitnodiging kunnen toesturen.