Download toegangskaart

BusinessWise College: Eric Smit (Follow the Money) Moraalridder met de vasthoudendheid van een bullterriër

Dinsdag 17 oktober

Eric Smit is een van de beste onderzoeksjournalisten van Nederland. Hij is een van de oprichters en tevens hoofdredacteur van Follow the Money, een multimediaal platform voor financiële onderzoeksjournalistiek.

Mensen financieel slimmer maken, dat is wat Smit wil. Mensen moeten snappen wat de gevolgen zijn van economische ontwikkelingen voor hun eigen leven. Hij stelt misstanden in de zakenwereld aan de kaak met de vasthoudendheid van een bullterriër. Moraalridder beschouwt hij bijna als een eretitel.

Zelf zegt hij hierover: “Laat mij dan maar een idealist zijn, maar ik ben er eentje met een knoet. Ik kom je achterna!"

Eric Smit is een graag geziene gast bij programma’s als Pauw. En o ja, in 2016 won hij ook nog De Slimste Mens. Op 8 november deelt Eric zijn denkbeelden en vertelt hij over het belang van onafhankelijke journalistiek.

Programma BusinessWise College

Woensdag 8 november

10.00 – 10.30 uur Ontvangst met koffie, thee en muffins
10.30 – 11.30 uur Lezing Eric Smit

Deze lezing is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Martiniplaza en de Promotiedagen. Standhouders hebben een speciale uitnodiging ontvangen. Niet-standhouders kunnen voor kaarten contact opnemen met Daphne Bezema van Martiniplaza (daphne.bezema@martiniplaza.nl, 050 5222 621).

Social Media Eric Smit

Twitter
Website
Youtube