Download toegangskaart

Promotiedagen presenteert online event: Promotiedagen LIVE

Maandag 8 juni

De Promotiedagen, al 33 jaar hét platform waar het bedrijfsleven uit Groningen, Friesland en Drenthe elkaar ontmoet, gaat dit jaar online. Vanwege COVID-19 en de bijbehorende maatregelen vanuit het RIVM heeft de organisatie besloten de 34e editie een jaar op te schuiven.

Directeur Michel Elzinga geeft aan: “Natuurlijk zouden we al onze deelnemers en bezoekers het liefst weer zien in november. Maar de situatie rondom grootschalige events is nog steeds onzeker. Als Promotiedagen hebben we een reputatie hoog te houden. Ons event vindt alleen plaats, als dat volgens onze eigen kwaliteitsnormen kan. We hebben daarom besloten om de 34e editie van de Promotiedagen een jaar op te schuiven”.

Stilzitten doet de organisatie allesbehalve. 10 november staat de eerste online editie op het programma onder de noemer “Promotiedagen LIVE”.

Promotiedagen LIVE is de virtuele beurs van ondernemend Noord-Nederland. Het heeft alle features die je van een Promotiedagen mag verwachten, met virtuele stands, live-sessies met interessante presentaties en interviews, rondetafelgesprekken, 1 op 1 chat- en videomogelijkheden, gerichte netwerkcarrousels, afspraakmodules en nog veel meer.

Op 11 november 2020 vindt een fysieke bijeenkomst plaats met trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonck. Vanzelfsprekend volgens de, op dat moment, geldende richtlijnen van het RIVM.

Promotiedagen LIVE is het eerste onderdeel van het plan waarmee de organisatie wil terugkeren naar “normaal”. Na bovengenoemde evenementen volgt in het voorjaar van 2021 een nader te bepalen netwerkevent om vervolgens op 9 en 10 november 2021 de 34e editie van de Promotiedagen in Martiniplaza te laten plaatsvinden.

Bekijk deelnamepakketten Promotiedagen LIVE