Download toegangskaart

Vijfdaagse taal- en cultuurtraining zakelijk Duits plus in Berlijn

Donderdag 15 oktober

U bent succesvol met uw product of dienst in Nederland en u overweegt dat product of die dienst ook in Duitsland aan te bieden. Maar waar moet u beginnen? Zet die eerste stap en neem contact op met ons. Wij zijn Esther Bouma en Tjaco Rowaan, taal en cultuurtrainers zakelijk Duits, met een groot netwerk aan Duitsland-specialisten om ons heen.

Ons aanbod

Taal – en cultuurtraining plus

Wij bieden in mei en september 2021 onze vijfdaagse taal- en cultuurtraining zakelijk Duits plus in Berlijn aan. In de ochtenden leert u zakelijk Duits en de Duitse zakencultuur kennen en de plus staat voor de noodzakelijke kennis en inzichten die u verwerft tijdens de workshops met deskundigen op het terrein van (social) media, juridische zaken, interculturele communicatie en netwerken in Duitsland. Wij zijn ervan overtuigd dat zo´n training het allerbeste in Duitsland zelf plaatsvindt; Wellicht ontmoet u hier uw nieuwe zakenpartner.

Proeverijen

In de loop van 2021 bieden we een aantal korte online workshops aan over relevante thema’s, bezoek ons regelmatig op LinkedIn om daarvan op de hoogte te blijven.

Individuele programma’s

Neem ook contact met ons op als u een andere behoefte of vraag heeft. We helpen u graag.

Telefoon Esther Bouma: +49 15772039036;
Telefoon Tjaco Rowaan: + 31 (0)6 10244429
Email: info@geschaeftsreif.nl

Website

Bekijk de folder