Download toegangskaart

Veel nieuwe verbindingen tijdens 2e editie Promotiedagen LIVE

Donderdag 1 april

Ondanks dat de meeste van ons de voorkeur geven aan fysiek contact, heeft ook de 2e editie van Promotiedagen LIVE weer voor de nodige verbindingen gezorgd. In een tijdsbestek van 4,5 uur werden er 3197 1-op-1 gesprekken geregistreerd. De verschillende netwerkcarrousels registreerden gezamenlijk maarliefst 800 afspraken.

Naast het netwerken konden bezoekers een inspirerend programma bijwonen. Op het Boost your Business Stage vonden korte, krachtige presentaties plaats om ondernemerns een extra duwtje in de rug te geven. Marketing stond centraal, met masterclasses op het gebied van beïnvloedingstechnieken, videomarketing en natuurlijk Clubhouse.

Op het Impact Stage 050 kon je leren hoe je met je bedrijf het verschil kunt maken. Host Rico Bakker ging in gesprek met verschillende Groningse Impact Ondernemers. In de talkshow RegioTalks ontving Hink Jan Apotheker gasten uit het bedrijfsleven en de politiek. Hoe Corona het bedrijfsleven heeft veranderd en de wereld er straks uitziet is het onderwerp van gesprek.

Heb je Promotiedagen LIVE gemist of heb je bepaalde sessies niet kunnen bijwonen? Klik dan op onderstaande button voor de playlist en bekijk alle opnames terug.

Opnames Promotiedagen LIVE 2021

Ook de nieuwsbrief ontvangen?