Download toegangskaart

Op de Bouwplaats

Dinsdag 6 juli

Koninklijke Bouwend Nederland op de Bouwplaats

Koninklijke Bouwend Nederland regio Noord zal vertegenwoordigd zijn op de Promotiedagen met 3 verschillende aansprekende en inspirerende sessies voor bedrijven, maar óók voor stakeholders van de bouw- en infrasector.

"We hopen u allemaal te kunnen ontmoeten nu dat weer mogelijk is en in gesprek te gaan over thema’s als Aanbesteden, Digitaliseren en Robotisering én Eigenaarschap in je werk."

Aanbesteden

In een interactieve en aansprekende sessie zullen juristen van Bouwend Nederland in gesprek gaan over sociaal inkopen. We kijken samen naar hoe we zoveel mogelijk maatschappelijke waarde in een project onder kunnen brengen én zien voorbeelden uit het Innovatie Atelier, een samenwerking waar innovatief aanbesteden naar het volgende niveau getild wordt.

Digitalisering en Robotisering

Koninklijke Bouwend Nederland is partner in het programma BRAINR: lerend netwerk voor intelligente bouw. Tijdens de Promotiedagen zullen we samen kijken naar de Toekomst van Werk en de relatie met digitalisering en robotisering. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor een sector en haar opdrachtgevers?

Eigenaarschap in je werk

Binnen onze bedrijven en organisaties gebeurt ontzettend veel. In een gespannen markt aandacht geven aan thema’s als veiligheid, duurzame inzetbaarheid en leven lang ontwikkelen willen we graag dat ieder op zijn eigen wijze hieraan bijdraagt. We voelen gezamenlijk verantwoordelijkheid, maar dat vraagt ook het tonen van eigenaarschap. Een hele uitdaging!

 

Meld je aan voor de bouwplaats

Ook de nieuwsbrief ontvangen?