Download toegangskaart

Promotiedagen LIVE: Moving On!

Op donderdag 25 maart 2021 vindt de 2e editie van Promotiedagen LIVE plaats, met als thema Moving On! Met het grootschalige vaccinatieprogramma zijn we hard op weg om corona zoveel mogelijk achter ons te laten, zodat we, zoveel privé als zakelijk, weer zoveel mogelijk samen kunnen komen. We zetten dan ook vol in op de fysieke Promotiedagen van 9 en 10 november 2021 in MartiniPlaza. Maar voor het zover is gaan we opnieuw online met het bewezen concept van Promotiedagen LIVE. Start 2021 met het opbouwen en uitbreiden van jouw netwerk, laat je kennis bijspijkeren en maak impact bij zakelijk Noord-Nederland!

Bekijk de deelnamepakketten

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst in de lobby word je verwelkomd door een dagvoorzitter die je gedurende het event door de mogelijkheden leidt. Je kunt hier via de algemene chat direct jouw aanwezigheid kenbaar maken. Vanuit de lobby heb je een diverse keuzes: je volgt de livestream in de lobby waar de dagvoorzitter enkele gasten ontvangt, je gaat naar het programma om diverse live-sessies te volgen, je stapt in een netwerkcarrousel (video-speeddates), je bezoekt de virtuele beursvloer of je scrolt door het overzicht van alle aanwezigen en plant jouw afspraken in!

Hoe werkt het?

Tijd om je netwerk uit te breiden!

De netwerkmogelijkheden zijn eindeloos. Ontmoet elkaar in de lobby via de algemene chat of ga tijdens het volgen van een live-sessie via de bijbehorende chat met elkaar in gesprek. Bezoek de digitale stands om via chat of video in gesprek te gaan met het standpersoneel, of kijk in het overzicht van alle aanwezigen met wie je in gesprek wil gaan! Via de eenvoudige afspraakmodule kun je direct zien wanneer de ander beschikbaar is voor een videogesprek. Zeer populair zijn de netwerkcarrousels; je stapt in en het systeem creeërt keer op keer automatisch video-speeddates van 4 minuten voor jou. Wil je diegene later die middag langer spreken, dan plan je via de afspraakmodule eenvoudig een (video) date.

Meld je aan!

Tijd om je netwerk uit te breiden!

Een bewezen concept

De eerste editie van Promotiedagen LIVE vond plaats op 10 november 2020 en was direct een groot succes. Het toont de behoefte aan contact en laat zien wat er in kort tijdsbestek (online) allemaal mogelijk is. Een ander groot voordeel is de aanwezige data, waardoor voor zowel organisatie als standhouders veel zaken meetbaar zijn. In een tijdsbestek van 4,5 uur registreerden we o.a.:

  • Aantal geregistreerd bezoekers: 1528
  • Aantal 1-op-1 gesprekken: 2581
  • Aantal afspraken in de netwerkcarrousel: 1126
  • Totale kijktijd: 59 dagen, 5 uur, 13 minuten en 10 seconden
Een bewezen concept

Waarom deelnemen?

Een bezoek aan Promotiedagen LIVE is gratis. Je bent als persoon aanwezig op het platform, kunt actief netwerken en een uitgebreid programma volgen. Wil je van alle (meetbare) mogelijkheden gebruik maken, jouw product of dienst onder de aandacht brengen, goed vindbaar zijn en écht podium pakken voor alles rondom jouw bedrijf? Haak dan aan met een virtuele stand, profiteer van de beschikbare data, combineer de stand met een live presentatie vanuit een professionele studio óf pak uit als Line-Up partner met een interview of talkshow. Wil je als bedrijvenverenigingen of businessclub deelnemen, kies dan voor een stand in combinatie met een eigen netwerkcarrousel waarin je leden- en niet-leden met elkaar in contact brengt.

BEKIJK DE DEELNAMEPAKKETTEN

Waarom deelnemen?