CJ2 Hosting

Bij CJ2 Hosting in Groningen kan je al bijna 20 jaar terecht voor strategische cloudoplossingen: van managed hosting tot datacenterconstructies. CJ2 onderscheidt zich door de 24/7 persoonlijke service van gedreven medewerkers, die altijd de beste maatwerkoplossing zullen zoeken voor het bedrijf.

“Als hostingbedrijf doen wij onze zaken voornamelijk online. De Promotiedagen zijn voor ons altijd een goed moment om onze relaties en klanten persoonlijk te ontmoeten en bij te praten. Onze diensten zijn uitgebreid en soms technisch ingewikkeld. Op Promotiedagen hebben wij de mogelijkheid om het face-to-face uit te leggen waar wij bedrijven in kunnen ondersteunen met de IT-infrastructuur.”

CJ2 Hosting

Waar het meest naar wordt uitgekeken tijdens de Promotiedagen? Vooral naar de koffiepraat, de ‘ruis’ van de mensenmassa in MartiniPlaza en alle relaties weer in het echt zien. CJ2 geeft aan dit jaar de stand interactiever te maken. “Maar natuurlijk nemen we de standaard pennen, notitieblokjes en chocolaatjes weer mee!

CJ2 Hosting heeft voor de komende editie het doel om voornamelijk plezier te hebben en na lange afwezigheid van de beursvloer iedere stand bij langs te gaan voor een praatje.