Hulst Innovation Cable Equipment

Hulst Innovation Cable Equipment (HICE) is een innovatieve machine- en constructiebouwer van onder andere kabelopslag, -leg en ondersteuning materieel. Naast HICE vallen HICE Rental, Hulst Innovatie, Windmolens op Maat en 3C Carrousel ook onder de Hulst Innovation Holding.

Wij hebben al meerdere jaren deelgenomen aan de Promotiedagen en kijken er altijd weer naar uit. Het is een mooie gelegenheid om oude en nieuwe contacten op te doen bij bedrijven in de regio. Een mooi platform waar we kennis kunnen delen met elkaar.”

Hulst Innovation Cable Equipment

HICE staat voor innovatie en creativiteit. Met een ‘out of the box’ benadering werkt HICE met en voor de klanten om verbeteringen en aanpassingen aan te brengen aan nieuw en bestaand materieel. Zo zien ze een oplossing voor elke uitdaging, waarbij de focus ligt op kabelspecificaties en gebruiksvriendelijkheid. De klantenkring bestaat uit diverse binnen- en buitenlandse bedrijven en in de on/offshore branche. De machines die bij HICE bouwen gaan de hele wereld over. Inmiddels is HICE met hun jarenlange ervaring en expertise goed gepositioneerd in de kabellegindustrie.

Bij HICE kijken ze het meest uit om weer te kunnen deelnemen aan een ‘echte’ beurs, waar ze de mensen uit hun netwerk weer persoonlijk kunnen spreken.

Ter voorbereiding op de Promotiedagen houden we sowieso de deelnemerslijst in de gaten en verder zijn wij druk bezig met nieuw promotiemateriaal.”