Ingenieursbureau Multical

“Kennis & daadkracht” Dat is waar Ingenieursbureau Multical voor staat! Het bieden van hoogwaardige technische dienstverlening, door vakspecialisten die weten van aanpakken. Ingenieursbureau Multical, gevestigd in Assen en Rotterdam, biedt management en advies in de bouwsector. Blijvend investeren in kennisontwikkeling zien ze bij het bedrijf als cruciaal.

Waarom doet Ingenieursbureau Multical mee aan de Promotiedagen? “Naamsbekendheid en gunning creëren! We willen ons heel graag aan de markt voorstellen met onze kennis, kunde en enthousiasme. De Promotiedagen biedt hier een perfect platform voor en is ook nog eens machtig mooi.”

Ingenieursbureau Multical

Ingenieursbureau Multical brengt dit jaar veel lol, energie, enthousiasme en kennis naar de beursvloer, maar misschien wel het allerbelangrijkste: de interesse in de bezoekers. “En daarnaast nemen we voor de tweede keer op rij een heerlijke sappige appel mee…”.

Bij het bedrijf kijken ze het meest uit naar de verbinding maken met de bezoekers en mede-standhouders. Vorig jaar deden ze dat op een ludieke wijze en willen deze lijn voortzetten: met een Hollandsspel, waar dit jaar wederom kans is op een mooie prijs!