Download toegangskaart

BEVO Isolaties en Duurzaamheid B.V.

BEVO Isolaties en Duurzaamheid B.V. in het Groningse Musselkanaal is specialist in dak-, vloer-, spouw- en gevelisolatie. Het bedrijf is een gekwalificeerde en betrouwbare specialist voor (na)-isolatie van kruipruimtes, spouwmuren en dakisolatie in de woning- en utiliteitsbouw.

“We willen op de Bouwplaats bij Promotiedagen met BEVO Isolaties en Duurzaamheid laten zien waar wij inmiddels staan in de markt en op welk gebied wij andere bedrijven uit de bouwwereld kunnen helpen op het gebied van verduurzaming.”

BEVO Isolaties en Duurzaamheid is gecertificeerd en erkend partner van ICYNENE sprayfoam en actief in de provincie Groningen en Noord-Holland. “Wij werken alleen met geschoolde en ervaren vakmensen, hoogwaardige materialen en volgens de strenge normen van onze certificering.” BEVO staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en een betrouwbaar bedrijf.

“We komen kennis op gebied van Isolatie, Prefab en Zonnepanelen brengen naar de Bouwplaats op 9 en 10 november.”

Waar kijkt BEVO het meest naar uit tijdens de Promotiedagen? “Netwerken en ons bedrijf promoten in de bouwwereld!” Als doel heeft BEVO op de Bouwplaats om naamsbekendheid te vergroten in heel Nederland in de Bouwwereld.

BEVO Isolaties en Duurzaamheid B.V.
BEVO Isolaties en Duurzaamheid B.V.
Ook de nieuwsbrief ontvangen?