Deelnemen

De Promotiedagen opent voor jou de deur naar het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Ons evenement biedt je een unieke gelegenheid om jouw doelgroep te bereiken. Of het je nu gaat om leads te genereren, de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of jouw kennis en expertise te delen, de Promotiedagen helpt je jouw ambitie te verwezenlijken en je bedrijf te laten groeien. Zo maken we Noord-Nederland sterker.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Waarom deelnemen aan Promotiedagen?

Tijdens de Promotiedagen kun je;

  • Leads genereren
  • Relaties onderhouden
  • Naamsbekendheid vergroten
  • Zichtbaarheid vergroten
  • Kennis en expertise delen
  • Betrokkenheid bij Noord-Nederland tonen

Meer informatie

Wat biedt de Promotiedagen jou?

Door je deelname aan de Promotiedagen kom jij met zoveel mogelijk ondernemers uit Noord-Nederland in contact. Bouw je netwerk uit door het leggen van nieuwe contacten die relevant zijn voor jouw onderneming. Ontmoet en nodig bestaande relaties uit om banden te versterken. Breng nieuwe producten of diensten onder de aandacht bij een groot publiek.

Door de diversiteit aan ondernemingen, branches en gemeenten worden verrassende, succesvolle contacten gelegd. Treed buiten je gebruikelijke omgeving en ga de samenwerking met Noord-Nederland aan.

Waarom deelnemen aan de Promotiedagen?

Klantverhalen

Wij doen al jaren mee aan de Promotiedagen. Dit is voor ons dé plek om ons gezicht te laten zien aan oude en bestaande relaties en om nieuwe relaties op te doen op een ongedwongen manier. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te laten zien wie wij zijn, wat we doen, welke collega’s er werken bij REIN en om de sfeer van ons kantoor te ervaren.”

REIN Advocaten & Adviseurs
Lees het hele verhaal

Waarom doet Ingenieursbureau Multical mee aan de Promotiedagen? “Naamsbekendheid en gunning creëren! We willen ons heel graag aan de markt voorstellen met onze kennis, kunde en enthousiasme. De Promotiedagen biedt hier een perfect platform voor en is ook nog eens machtig mooi.”

Ingenieursbureau Multical
Lees het hele verhaal

“Als hostingbedrijf doen wij onze zaken voornamelijk online. De Promotiedagen zijn voor ons altijd een goed moment om onze relaties en klanten persoonlijk te ontmoeten en bij te praten. Onze diensten zijn uitgebreid en soms technisch ingewikkeld. Op Promotiedagen hebben wij de mogelijkheid om het face-to-face uit te leggen waar wij bedrijven in kunnen ondersteunen met de IT-infrastructuur.”

CJ2 Hosting
Lees het hele verhaal

“Op de Promotiedagen willen we andere deelnemers en bezoekers uitdagen om samen de volgende stappen te nemen in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een lekker bakje verantwoorde(!) koffie is daar een onderdeel van!”

S&S Systems en ProMISe
Lees het hele verhaal

Wij hebben al meerdere jaren deelgenomen aan de Promotiedagen en kijken er altijd weer naar uit. Het is een mooie gelegenheid om oude en nieuwe contacten op te doen bij bedrijven in de regio. Een mooi platform waar we kennis kunnen delen met elkaar.”

Hulst Innovation Cable Equipment
Lees het hele verhaal
Onze partners