Praktisch

Op deze pagina vind je alle praktische zaken rondom jouw bezoek aan Promotiedagen 2024.

De Promotiedagen is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 16 jaar. Je kunt het event kosteloos bezoeken op vertoon van een e-ticket.

Openingstijden en Locatie

Locatie:

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Openingstijden:

Dinsdag 5 november 2023 van 12:00 – 21:30
Woensdag 6 november 2023 van 12:00 – 21:30

Bereikbaarheid Promotiedagen

Rondom Martiniplaza vinden verschillende wegwerkzaamheden plaats. In aanloop naar het event vind je op deze pagina de actuele verkeerssituatie en de mogelijkheden die er voor jou zijn om de Promotiedagen te bezoeken.

De Leonard Springerlaan zal voor een langere periode afgesloten zijn aan de westelijke ring. Houd hier rekening mee. Voor meer informatie, klik hier.

Openbaar vervoer

MartiniPlaza is met het openbaar vervoer te bereiken. Plan jouw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Er zullen geen pendelbussen rijden van en naar de Promotiedagen.  Daarom adviseren wij bezoekers doorgaans zoveel mogelijk met het regulier OV of met de fiets naar de beurs te komen.

Fiets

Kom je op de fiets, dan kun je direct naast de ingang je fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval word je ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.

Parkeergelegenheden

Mocht je toch met de auto naar de Promotiedagen komen, dan adviseren wij deze gratis op de drafbaan te parkeren. Met behulp van extra bebording is de route duidelijk aangegeven.

Er verschillende parkeermogelijkheden nabij MartiniPlaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars word je naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De parkeergelegenheden zijn:

    • In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.

    • Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.

Klik hier voor de aanrijroute (rood) richting de drafbaan en de looproute (geel) naar MartiniPlaza

Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren.

Onze partners