Over ons

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

Wat maakt Promotiedagen uniek

Al 37 jaar is Promotiedagen een uniek evenement waar het Noordelijk bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. Jaarlijks in november laar ondernemend Noord-Nederland zien wat voor moois zij te bieden heeft.

Wij geloven in de kracht van Noord-Nederland en in de kracht van persoonlijk contact. We willen inspireren en bedrijven helpen hun ambities te verwezenlijken. Zo maken we Noord-Nederland sterker!

Meer informatie over Promotiedagen

Sfeerimpressie van Promotiedagen

Tijdens de Promotiedagen is altijd wel iets te beleven! Van interessante gesprekken met ondernemers tot Informatieve presentaties en sessies of een gezellige borrel, natuurlijk met een drankje.

Door de jaren heen hebben er duizenden ondernemers op de beursvloer gestaan en zijn er nog véél meer bezoekers langsgekomen.

Bekijk hier foto's en video's van afgelopen edities

Onze partners