Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen?

De Promotiedagen opent voor jou de deur naar het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Ons evenement biedt je een unieke gelegenheid om jouw doelgroep te bereiken. Of het je nu gaat om leads genereren, de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten of jouw kennis en expertise te delen, de Promotiedagen helpt je jouw ambitie te verwezenlijken en je bedrijf te laten groeien. Zo maken we Noord-Nederland sterker.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met de Promotiedagen

7 Redenen om mee te doen

Klantverhalen

Wij doen al jaren mee aan de Promotiedagen. Dit is voor ons dé plek om ons gezicht te laten zien aan oude en bestaande relaties en om nieuwe relaties op te doen op een ongedwongen manier. Daarnaast is het een uitgelezen kans om te laten zien wie wij zijn, wat we doen, welke collega’s er werken bij REIN en om de sfeer van ons kantoor te ervaren.”

REIN Advocaten & Adviseurs
Lees het hele verhaal

Waarom doet Ingenieursbureau Multical mee aan de Promotiedagen? “Naamsbekendheid en gunning creëren! We willen ons heel graag aan de markt voorstellen met onze kennis, kunde en enthousiasme. De Promotiedagen biedt hier een perfect platform voor en is ook nog eens machtig mooi.”

Ingenieursbureau Multical
Lees het hele verhaal

“Als hostingbedrijf doen wij onze zaken voornamelijk online. De Promotiedagen zijn voor ons altijd een goed moment om onze relaties en klanten persoonlijk te ontmoeten en bij te praten. Onze diensten zijn uitgebreid en soms technisch ingewikkeld. Op Promotiedagen hebben wij de mogelijkheid om het face-to-face uit te leggen waar wij bedrijven in kunnen ondersteunen met de IT-infrastructuur.”

CJ2 Hosting
Lees het hele verhaal

“Op de Promotiedagen willen we andere deelnemers en bezoekers uitdagen om samen de volgende stappen te nemen in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een lekker bakje verantwoorde(!) koffie is daar een onderdeel van!”

S&S Systems en ProMISe
Lees het hele verhaal

Wij hebben al meerdere jaren deelgenomen aan de Promotiedagen en kijken er altijd weer naar uit. Het is een mooie gelegenheid om oude en nieuwe contacten op te doen bij bedrijven in de regio. Een mooi platform waar we kennis kunnen delen met elkaar.”

Hulst Innovation Cable Equipment
Lees het hele verhaal

Deelname opties:

Complete Stand

€185,- Per m2

Beschik je niet over een eigen stand, dan kun je gebruik maken van de compleet opgebouwde, uniforme standbouw. Wij nemen de standbouw uit handen en zorgen dat de stand klaar staat. Inbegrepen: systeemwanden, vloertegels, spotverlichting en bedrijfsnaam op de frieslijst.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW  á € 150,- is verplicht.

Truss Stand

€260,- Per m2

Beschik je niet over een eigen stand, maar wil je wel graag wat extra’s creëren met een professionele en persoonlijke uitstraling? Kies dan voor een compleet opgebouwde luxe truss-stand vanuit ons.

Het enige wat je hoeft te toen is ons te voorzien van een ontwerp van het achterdoek. Wij nemen het vervolgens in productie en zorgen dat de stand voor je klaar staat en nadertijd weer wordt afgebouwd.

De minimale afname is 12 m2. Een stroomaansluiting van 3KW  á € 150,- is verplicht.

Eigen Standbouw

€170,- Per m2

Beschik je zelf over een professionele stand, of wil je dit simpelweg liever zelf regelen? Geen probleem. In dat geval huur je enkel de gewenste oppervlakte. Je zorgt zelf voor de volledige op- en afbouw. Tapijttegels zijn bij de prijs inbegrepen.

De minimale afname is 6 m2. Een stroomaansluiting van 3KW  á € 150,- is verplicht.

Onze partners