Download toegangskaart

DCP

DCP is specialist op het gebied van etiketten en passen. Wanneer je blanco etiketten of passen zoekt, wilt laten bedrukken of zelf aan de slag met een card- of labelprinter wilt gaan dan helpt DCP je verder. Het bedrijf heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards en etiketten te produceren. De specialisten adviseren je graag over de juiste labelprinter of cardprinter, het programmeren van chippassen en het begeleiden van postverzending wanneer dat nodig is. Het doel van DCP is simpel: ervoor zorgen dat de klant tevreden is.

Waarom staat DCP op de Promotiedagen? “We zijn in 2003 begonnen als drukkerij van plastic passen. Zo’n twee jaar geleden zijn we ons ook gaan richten op de productie van etiketten en toebehoren. Op die markt is nog veel te winnen voor ons.”

DCP gaat laten zien dat ze veel ervaring hebben met onder andere drukken in kleur van labels, het verwerken van unieke gegevens & databases en op technologisch gebied d.m.v. programmeren en uitlezen van chips.

Wij verheugen ons zeer op het contact met bestaande relaties en verwachten vooral nieuwe contacten enthousiast te maken voor de oplossingen die wij kunnen bieden.”

Het bedrijf wil op de Promotiedagen bestaande en nieuwe relaties ontmoeten, geïnspireerd raken en nieuwe mogelijkheden ontdekken, andere ondernemers treffen en afspraken maken voor adviesgesprekken.

Bekijk hier de website van DCP

DCP
DCP
Ook de nieuwsbrief ontvangen?